• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Bankalar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor
06 Mayıs 2013 Pazartesi 20:01

Konya Bankalar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes için futbol proje kapsamında Konya Hif İl Temsilciliği tarafındandüzenlenen "Konya Bankalararası 2013 Futbol Turnuvası" bu tür turnuva veya benzeri...
Türkiye Futbol Federasyonu Herkes için futbol proje kapsamında Konya Hif İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Konya Bankalararası 2013 Futbol Turnuvası" bu tür turnuva veya benzeri etkinliklerle; personel ve meslek grupları ile kaynaşma, iş verimini artırma, arkadaşlık olgusu ve sosyalleşme adına büyük faydalar getirdiği; dolayısıyla işine sahip çıkma olgusunun gelişmesi ve personel üzerinde ki olumlu memnuniyeti neticesinde gerçekleşmektedir.
Banka çalışanlarını bir araya getirerek yapılan turnuvaya toplam 12 banka takımı katılmış olup; A Grubunda Ziraat Bankası, Garanti, Bank Asya, Finansbank, Albaraka Turk, İş Bankası. B Grubunda ise; Kuveyt Turk,Vakıfbank, TEB, Yapı Kredi ve Türkiye Finans. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda gerçekleşen maçlarda A Grubunda Ziraat Bankası, B Grubunda da Kuveyt Turk takımlarının liderliğinde turnuva tüm hızıyla sürmektedir.
Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada; “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bankalararası Futbol Turnuvası’ndan oldukça memnun olduklarını, takımların ve banka çalışanlarında turnuvadan bu tür etkinlik ve organizasyonlarla stresli banka çalışmalarından dolayı turnuvalarının devam edeceğini belirterek tüm takımlara centilmence maçlar ve başarılar dilemiştir.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA