• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Ak Partide teşkilat yapılanması sağlam
07 Temmuz 2010 Çarşamba 13:51

Konya Ak Parti'de teşkilat yapılanması sağlam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
AK Parti İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan il başkanı Ahmet Sorgun, 5 aylık süreç içinde 3 merkez ilçe olmak üzere 12 ilçenin teşkilatını yeniden kurduklarını belirterek, "Bu teşkilatlardaki yönetim kurullarında 630 arkadaşımız görev aldı. 31 ilçemizde yaptığımız danışma toplantılarıyla ilçe, belde ve köylerdeki sorunları ve talepleri mahallinde inceleme fırsatı bulduk. Konya'dan çözülebilecekleri sorunları Konya'dan, Ankara'dan çözülebilecekleri Ankara'dan çözme konusunda taleplerin takipçisi olduk. İl olarak 4 bin 795 sandığımız var. Ülke olarak e-seçim sistemine geçildi. Bu sandıklarda çalışacakların yazılması devam ediyor. Belediye başkanları, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyeleri olarak ilçe ve beldelerde düzenlenen şenlik, festival, düğün ve taziyelere katılarak halkın içinde, halkla olmaya gayret ediyoruz. Anayasa paketi öncesi ve sonrasında milletvekillerimizle 1 hafta içinde tüm Konya'yı taradık ve kamuoyunu aydınlatmak için çalıştık" dedi.
Konya'yla ilgili projelerin yakın takipçisi olduklarını dile getiren il başkanı Ahmet Sorgun, "Çevre Yolu 3 etapta gerçekleştirecek. Ancak daha Karayolları ağına alınmadı. Biz bu yolun Karayolları ağına alınması için çalışıyoruz. Hızlı tren projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sadece 2 kilometrelik bir alanda zemin problemi yaşanıyor. Geri kalan kısmında çalışmalar aksamadan yürüyor. Bu yıl sonuna kadar hızlı tren'in biteceği konusunda Başbakanımızın sözü var. Eğer bir sorun çıkmazsa bunun gerçekleşeceğine inanıyorum. Sizlerin ve bizlerin bu konunun takipçisi olmamız lazım ki, herhangi bir aksaklık ortaya çıkmasın. Konya Ovası projesi'nde ise Çevre ve Orman Bakanımız bitirme tarihi olan 2012 yılını bir yıl geriye aldı ve 17 Aralık 2011 saat 13.59'u kesin bir tahin olarak verdi. Bu tarihler simgesel rakamlardır. Önemli olan bizim bu projeleri takip etmemizdir" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA