• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konut edinmek isteyenlere uyarı!
26 Ocak 2010 Salı 13:47

Konut edinmek isteyenlere uyarı!

Selçuklu Belediyesi öncülüğünde herhangi bir konut yapı kooperatifinin olmadığı
Selçuklu Belediyesi öncülüğünde herhangi bir konut yapı kooperatifinin olmadığı, belediyenin denetim görevini maksatlı olarak broşürlerinde kullanan yapı kooperatiflerinin belediye ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.   Selçuklu Belediyesinin yapı denetim görevini, yayınladıkları tanıtım broşürlerinde kendi amaçlarına yönelik kullanan yapı kooperatifleri, vatandaşı yanlış yönlendiriyor.

Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye öncülüğünde herhangi bir konut yapı kooperatifinin olmadığına işaret edilerek “Belediyemiz öncülüğünde kurulmuş bir yapı kooperatifi yoktur. Yayınlanan tanıtım broşürlerinde Selçuklu Belediyesinin adının kullanıldığı veya denetim görevinin maksatlı ve kooperatif amacına matuf kullanıldığı tespit edilmiştir. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşa, yapı kooperatifinin belediye öncülüğünde yürütüldüğü yönünde izlenim verilmektedir. ” denildi.

Bu tür yanlış bilgilendirme ve yönlendirmelerin konut sahibi olmak isteyen vatandaşları yanılttığı belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:
Konut yapı kooperatiflerince tanıtım amaçlı broşürlerde yer alan bu tür bilgilere dayanarak çok sayıda hemşerimiz belediyemizi aramakta, bilgi talep etmekte ve kooperatifin belediyemize ait olup olmadığını sorgulamaktadır. Bu, konut edinmek isteyen vatandaşlarımızın duygularını istismar olduğu gibi aynı zamanda kurumumuzu yıpratmaya yönelik bir tutumdur. Tüm konut yapı kooperatiflerini bu yanlıştan dönmeye hemşehrilerimizi de daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz” denildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA