• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konuşursam Aziz Yıldırım sokağa çıkamaz
27 Eylül 2012 Perşembe 15:01

Konuşursam Aziz Yıldırım sokağa çıkamaz

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Aziz Yıldırım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Akşam Gazetesi'nden Mehmet Emin Uluç'a yaptığı açıklamada, zehir zemberek ifadeler kullandı.
İşte gazetede yer alan haber:

Tarih 19 Eylül 2012... Yer Sapanca'da otoban üzerindeki bir dinlenme tesisi. Yolda kısa bir mola vermiştim ki aynı mekânda F.Bahçe camiasının tanınan simalarından eski İdari Menajer Volkan Ballı ile karşılaştım. Kendisine selam verdim, hal hatır sordum. Söz çok dolanmadan F.Bahçe'ye geldi ve sonrasını ağzım açık dinledim.
Ballı'nın söyledikleri hafızama adeta kazındı. İşte şimdi o sözleri sizlerle paylaşıyorum. Meğerse Volkan Ballı ne kadar doluymuş da haberimiz yokmuş! Alex polemiğinde kendisini isim vermeden eleştiren Aziz Yıldırım'ın adı geçtiği anda öfkeden kızaran Ballı, içini dökmek için beklemedi, direkt konuya girdi.
"Şeker hastalığı bahane, o iyi bir insan değil. Eleştiriye tahammül edemiyor. Herkese saldırıyor. Hakkında olumsuz konuşanları F.Bahçe düşmanı ilan ederek hedef gösteriyor. Yahu herkes mi kötü? Herkes mi düşman? O kadar insanla çalıştı, ayrılanların hepsini muhalif ilan etti. Şimdi beni de muhalefetin sesi olarak göstermeye çalışıyor. Ama ben muhalif değilim. Taraftar beni biliyor. Ona inanmazlar..."
"Aziz Yıldırım'la 7 sene çalıştım. Tanışıklığımızın mazisi ise 15 yılı bulur. Benim hakkımda bir sürü olumsuz şey söylüyor. Sarhoş olduğum iddia ediliyor. Bunların hiçbirisi doğru değil. Hem madem ben söyledikleri gibi kötü bir insandım. O zaman neden benimle 7 sene birlikte çalıştı? Şunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kimse beni görevden almadı. Sanılanın aksine ben kendim ayrıldım. Bugünleri gördüm ve gittim. Eğer kulüpte kalsaydım, ben de yargılanırdım. Hapiste olurdum. İnsanları karalamak kolay, önemli olan haklarını teslim etmek. Mesela Alex bunu çok güzel yaptı. Heykel açılışında Hakan Bilal Kutlualp'i onore etmesi çok güzel bir örnektir."
"Bugüne kadar hep sustum, bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Ama bilinsin ki, kimseden korkum yok. Aziz Yıldırım bana bir şey yapamaz, bana saldıramaz. O kadar çok şey biliyorum ki, eğer konuşursam sokağa bile çıkamaz. Beni kötü gösterme çabaları da bir işe yaramaz, taraftarlar Volkan Ballı'yı tanıyor, nasıl bir F.Bahçeli olduğumu onlar çok iyi biliyor. Kimseyi benim muhalif, düşman olduğuma inandıramaz. 3 Temmuz'da oluşturulan bir ortam var. Başkanın etrafında müthiş bir kenetlenme vardı ama o da yavaş yavaş eriyor. Çünkü insanlar gerçekleri görmeye başladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA