• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konuktan çiftçiye bayram müjdesi
25 Ağustos 2011 Perşembe 22:39

Konuk'tan çiftçiye bayram müjdesi

Sözleşmede yer almamasına rağmen her bayram öncesi üreticilere bayram avansı verilmesini sağlayan Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bu bayramda da üreticinin beklentisini boşa çıkarmadı.
Sözleşmede yer almamasına rağmen her bayram öncesi üreticilere bayram avansı verilmesini sağlayan Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bu bayramda da üreticinin beklentisini boşa çıkarmadı.
 
Bayram alışverişi için Konya Şeker’in avansını bekleyen üreticilere 3 milyon 200 bin liralık avansın dağıtılmasına başlandı.
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk "Konya Şeker olarak bizim mesuliyetimiz, üreticimizin omzundaki yükü hafifletmektir. O yüke omuz verip yükü paylaşmaktır. Biz avans uygulamasıyla o yükü omuzladığımızı düşünüyoruz." dedi.
 
Bayramların barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma günleri olduğunu ve yardımlaşmanın bayramların mana ve anlamı ile bütünleştiğini söyleyen Recep Konuk şöyle devam etti:
 
“Üreticilerimizin gönül rahatlığı ve huzur içinde bayram geçirmeleri bizim en büyük arzumuzdur. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Konya Şeker’in bizzat varlık sebebi üretici refahı ve mutluluğudur. O nedenle biz avans dağıtımıyla asli vazifemizi yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Konya Şeker için üreticilerimizin yüzündeki tebessüm ile onların evlatlarının yaşadığı bayram coşkusu ve üretici hanelerinde bayramların şeker tadında geçmesi her türlü ticari başarıdan kıymetlidir. Bu bayram avansının da hem üreticilerimizin hem de ailelerinin bayram sevincini katlayarak arttırmasını diliyorum”
 
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bayram avansıyla birlikte üreticilere ayni ve nakdi olarak toplam 162 milyon lira avans ödendiğini belirtti. Konuk, bu arada cuma günü idrak edilecek mübarek Kadir Gecesi ile onun ardından kutlanacak Ramazan Bayramı’nın üreticiler, milletimiz ve tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diledi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA