• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konuk: Ben söylemem, yaparım
27 Nisan 2015 Pazartesi 16:33

Konuk: Ben söylemem, yaparım

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker Oto Galeriler Sitesinde esnafları ziyaret etti.

Ak Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü. Hafta sonu Karamanoğlu Mehmetbey Oto Galeriler Sitesinde esnafları ziyaret eden adaylar 7 Haziran seçimlerinde kendilerine destek istediler. Konuk ve Şeker, araba pazarında da vatandaşlarla buluşma fırsatı buldu.

“KARAMAN HALKI BİZİ BAĞRINA BASTI”
Yaprıkları ziyaretlerde milletin AK PARTİ’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Karaman hem Ülkemiz için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten Recep Konuk, “Halkımız eski Türkiye’de yaşanan meseleleri artık yeniden yaşamak istemiyor.

AK PARTİ olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Karaman da Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde hem ülke genelinde hem de Karaman’da milletimizle, değerli hemşehrilerimizle birlikte büyük bir başarıya imza atacağız, 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez aha tekrarlayıp, milletimizle AK PARTİ’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz inşallah" dedi.

Konuk ve Şeker esnaf ziyaretlerinin ardından Kâzımkarabekir ilçesinde yağmur duasına katıldı. Burada da yağmur duasının ardından vatandaşlar Konuk ve Şeker’e yoğun ilgi gösterdi.

“BEN SÖZ VERMEM ÇÖZERİM”
Konuk yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Karaman’ın hizmetkârlığına talip olan ve ömrünün üçte biri amme hizmetinde geçen Recep Konuk’un iki tane temel prensibi vardır. Birincisi mahcup olmamak ve mahcup etmemek. İkincisi ise hadis-i şerifte buyrulana uymaktır. İki günü eşit olan ziyandadır diyor Resulullah (S.A.V.) ben bunu hiçbir zaman kendim için yorumlamadım. Ben bana emanet hırkasını teslim edenlerin de partime ve şahsıma oy verenler kadar vermeyenlerin de yarınının bugünden daha kazançlı olması için çalışırım. O sandık benden ne bekliyorsa ben onu yapmakla, yapmak için koşmakla, terlemekle mükellefim. Çünkü ben hesap günü geldiğinde mahcup olmamayı kendine ilke edinmiş biriyim. Hemşehrilerim partime ve bana emaneti teslim ederse o güvene layık olmak ve emaneti hakkıyla taşımak hem partimin hem de benim birinci vazifemdir. İnsan vefasını kendisini seçenlerden kopmayarak gösterir ve kendine güvenenlere borcunu da onlar için yaptıklarıyla öder. AK PARTİ’yi diğer bütün partilerden ayıran tam da budur. Bu önümüzdeki sandık için de geçerlidir. AK PARTİ’yi Türkiye de Karaman da 13 yıldır biliyor. AK PARTİ’nin vazgeçilmezi millettir, millete vefadır. Hizmet kervanının hizmetkârlığına talip olurken ben de benden bekleneni biliyorum. Karaman’ın ve Karamanlının beklentisini biliyorum. Partimizden bekleneni de biliyorum. Vaat çekinin üstü onun için boş, hemşehrilerim istediği gibi doldurabilir. Ben vaat adamı değil icraat adamıyım. Ben söz vermem çözerim. Ben nutuk atmam, temel de atmam yatırım başlatır ve bitiririm. Ben ağzımda kuru laf köşe bucak gezmem, elimde proje işimin başında olurum. İşin özü ben söylemem yaparım.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA