• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONSİAD Konya Şubesi faaliyete geçti
24 Ocak 2016 Pazar 13:52

KONSİAD Konya Şubesi faaliyete geçti

KONSİAD   (Konyalı Sanayici ve İş adamları Derneği  ) Konya Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Aydın başkanlığında Meram yeni yol caddesi üzerinde kendi yerinde ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Aydın;  ‘’ KONSİAD, Konyalı Sanayici ve İş adamları Derneği, Konyalıların ihtiyaç duyduğu aktif bir iş adamları teşkilatıdır. 2008 yılında İstanbul’da, orta ve büyük ölçekli işletmelere sahip Konyalı iş adamlarının girişimiyle kurulmuş, merkezi İstanbul Bahçelievler’de bulunan bir dernektir. Konyalı iş adamları arasında ekonomik ilişkilerin teşvik edilmesi, işbirliğinin arttırılması, KONSİAD’ın temel amacıdır. KONSİAD, Konya ve Konyalıların ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı da kendine bir görev addetmektedir. KONSİAD, Konya ve çevre illeri başta olmak üzere ülkemiz için fayda sağlayacak her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal projenin oluşturulması, geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinde aktif rol almayı’’ dernek kuruluş ilkelerinden bazıları olduğunu vurguladı.

Başkan Hasan Hüseyin AYDIN; Meram Yeni yol caddesi üzerinde KONSİAD Konya şubesi olarak faaliyete başladıklarını ve Konyalı İşadamlarını dernek binasına ziyaret ve üyelik noktasında desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.  Konyalı İşadamlarımızın üye oldukları diğer derneklerin de kardeş  dernek olarak birlikte kadim şehir Konya’ya ve kadim şehrin güzel insanlarına hizmet noktasında neler yapılabileceği konusunda sinerji elde etmek için  her türlü  çalışmalara hazır olduklarını da ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA