• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kongre için geri sayım
15 Ekim 2011 Cumartesi 09:55

Kongre için geri sayım

Paralarını alamayınca kazan kaldıran ve 3 gün süreyle antrenmana çıkmayan Yeşil Beyazlı futbolcular, Pazar günkü Kartalspor maçı için ilk çalışmasını yaptı. Antrenmana takım tam kadro katıldı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün antrenman yapan, ancak hafta başında paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmama kararı alan futbolcular 5’inci günde topbaşı yaptı. 4 gün takım idmanı yapmayan Yeşil Beyazlılar Tatlıcak Tesislerinde gerçekleştirilen çalışmaya tam kadro katıldı.

Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ısınma hareketleriyle başladı, dar alanda pas çalışmalarıyla devam etti. Taktik çift kale maç yaptıran Osman Özdemir futbolcularını sakatlıklar konusunda uyardı. Özdemir Kartalspor maçında sahaya süreceği onbirin yanı sıra maçta uygulayacağı taktiği de denedi. Antrenman öncesi konuşan Teknik direktör Özdemir, Sakaryaspor ve Bucaspor maçlarından alınan puanların önem kazanması için Kartalspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Özdemir’e futbolcuların eylemi de soruldu. Özdemir kongre öncesinde gerekli yerlere gerekli mesajların verildiğini, bu nedenle de antrenmanların başladığını söyledi.

Bu arada ertelenen olağanüstü genel kurul sonrası gözler 20 Ekim Perşembe gününe çevrildi. Çünkü o gün çoğunluğa bakılmaksızın toplantı gerçekleştirilecek. Ve tabiî ki öncesinde güçlü bir ismin aday olması gerekiyor. Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun’un ardından Ahmet Şan ismi camiada artık daha çok dillendirilmeye başlandı. Coşkun konuyla ilgili "Camiayı birleştirecek, bir sinerji oluşturabilecek, küskünlükleri- kırgınlıkları ortadan kaldırabilecek bir başkanın görev alması gerektiği hususunda kanaat var. Bu konuda en doğru isim Onursal Başkanımız Ahmet Şan’dır. Bu isim altında birleşilmesi gerektiği noktasında görüş bildiriyoruz. Dernek olarak Ahmet Şan başkanlığında oluşturulacak bir listeye destek vereceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA