KONESOB'tan Yılmaz'a ziyaret

KONESOBtan Yılmaza ziyaret
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı, Konya Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Haşmet Yılmazı ziyaret etti.
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı, Konya Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Haşmet Yılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyarete, KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı, oda başkanları ve birlik genel sekreteri katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Bekir Duvarcı, Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, Yılmaz ile Konya Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nde görev yaptığı dönemde de birlikte çalıştıklarını hatırlattı. Başkan Duvarcı, Yılmaz’ın esnaf ve sanatkarların sorunlarını yakından bildiğini ve takip ettiğini, yeni dönemde de sorunların çözümüne katkıda bulunacağına inandığını söyledi.
İl Müdürü Haşmet Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.