• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Komyapı müşterilerine ikinci bayramı yaşatacak
22 Ekim 2012 Pazartesi 18:02

Komyapı müşterilerine ikinci bayramı yaşatacak

Anadolu sermayesinin önde gelen isimlerinden Kombassana ait olan ve inşaat sektöründe önemli işlere imza atan Komyapı 2011 yılının başında inşasına başladığı Adalet Plazanın A ve B bloğunun...
Anadolu sermayesinin önde gelen isimlerinden Kombassan’a ait olan ve inşaat sektöründe önemli işlere imza atan Komyapı 2011 yılının başında inşasına başladığı Adalet Plaza’nın A ve B bloğunun teslimine başladı.
Konya’nın Karatay ilçesinde yeni Adliye binası ve Karatay Üniversitesi’nin yapılmasıyla birlikte cazibe merkezi haline gelen bölgede üç blok halinde inşa edilen Adalet Plaza 133 ofis, 49 dükkan ve bir büyük market alanından oluşuyor.
Komyapı Genel Müdürü Mustafa Güney konu ile ilgili yaptığı açıklamada Adalet Plaza’nın mülk sahiplerinin erken teslim ile ikinci bayramı yaşayacağını belirtti. Kaliteden taviz vermeden üstlendiği projeleri hızla tamamlayan Komyapı Simav depreminden sonra 384 konutu 5 ay içerisinde depremzedelere teslim etmişti.  Van depreminden sonra da 574 adet konutu 6 ay gibi kısa bir sürede  tamamlayarak ilk teslim eden müteahhitlerden biri olmanın gururunu yasıyoruz.  Komyapı olarak Adalet Plaza’nın teslimi için 2013 yılının Nisan ayına kadar süremiz olmasına rağmen yaklaşık beş ay önce ofislerine kavuşacak olan Adalet Plaza’nın yeni sahipleri de memnuniyetlerini dile getirdiğinin altını çizen Komyapı Genel Müdürü Mustafa Güney, Komyapı’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalarda olduğu gibi Adalet Plaza projesinde de başarılı olmasının tesadüf olmadığını söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA