• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Komutanlar şehit evinde
19 Haziran 2012 Salı 16:48

Komutanlar şehit evinde

Konyada bulunan Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Mehmet Erten ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Konyalı şehit er Samet Bütünün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Konya’da bulunan Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Mehmet Erten ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Konyalı şehit er Samet Bütün’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Anadolu Kartalı Eğitim Tatbikatı ve Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören için Konya’da bulunan Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Mehmet Erten ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile birlikte, Hakkari’de şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütün’ün merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Safa Sokak’ta bulunan baba evini ziyaret etti. Anne Fadime ve baba Şevket Bütün’e başsağlığı dileklerini ileten komutanlar yaklaşık 20 dakika evde kaldı.

Ziyaretin sonunda gazetecilere konuşan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, “Herkesin başı sağ olsun. Söyleyecek bir laf bulamıyorum. Genelkurmay Başkanımız bölgeye gitti ve incelemelerde bulunuyor. Bende taziyeye buraya geldim, Genelkurmay Başkanımız da taziyesini benimle gönderdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bu son olur” dedi. Oramiral Bilgel, bir gazetecinin, “Aynı bölgeye üçüncü kez terör saldırısı düzenleniyor, nasıl değerlendiriyorsunuz” şeklinde sorusuna, “O konuda müsaade ederseniz Genelkurmay Başkanımız basını bilgilendirsin” cevabını verdi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA