• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Komşuluk ilişkilerini geliştirecek proje
26 Haziran 2009 Cuma 14:37

Komşuluk ilişkilerini geliştirecek proje

Selçuklu Belediyesi, hizmeti halkın ayağına götürmek amacıyla yapacağı çok amaçlı 2 adet Mahalle Konağını Akşemsettin ve Özalan mahallelerinde inşa edecek.

Selçuklu Belediyesi, hizmeti halkın ayağına götürmek amacıyla yapacağı çok amaçlı 2 adet Mahalle Konağını Akşemsettin ve Özalan mahallelerinde inşa edecek. Ayrıca Selçuklu Belediyesi önümüzdeki yıllarda da ilçenin uygun yerlerine Mahalle Konakları yapmayı planlanıyor.

Mahalle Konakları iki katlı olarak dizayn edilecek ve Özalan mahallesine yapılacak konak600 metrekare, Akşemsettin mahallesindeki konak ise772 metrekare olacak.
 
Mahalle Konakları projesinin kentin sosyal ve kültürel yaşamına canlılık katacağını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediye olarak hemşerilerimizin istek ve dileklerini dikkate alıyoruz. Bölgemizde yaşayan hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda böyle bir proje ile çalışmalara başladık. Mahalle sakinlerimiz bu alanları çok amaçlı olarak kullanabilecekler” dedi.
 
Mahalle Konaklarında sağlık, sosyal ve kültürel amaçlı bilgilendirme programları yapacaklarını söyleyen Başkan Altay, konaklarının komşuluk ilişkilerini de artıracağını kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA