• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOMEKte yeni dönem kayıtları başlıyor
31 Ocak 2012 Salı 15:10

KOMEK'te yeni dönem kayıtları başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının yeni dönem kayıtları 1-8 Şubat tarihleri arasında www.konya.bel.tr adresi üzerinden yapılacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın (KOMEK) yeni dönem kayıtları 1 Şubat’ta başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirmede Türkiye’ye örnek olan KOMEK’in yeni kurs merkezleri ve yeni branşlarla faaliyetlerine devam ettiğini söyledi. KOMEK’te bugüne kadar eğitim alan 100 bine yakın kursiyerin yeni bir meslek edinmenin yanında bir sanatla uğraşarak kendilerini geliştirdiklerini ve aile bütçesine katkıda bulunduklarını kaydeden Başkan Akyürek, sürekli gelişen KOMEK’in bir halk üniversitesi konumunda olduğunu vurguladı.

KOMEK’in yeni dönem kayıtlarının 1-8 Şubat tarihleri arasında www.konya.bel.tr adresinden alınacağını vurgulayan Başkan Akyürek, vatandaşların el sanatlarından çiniye, bilgisayardan yabancı dile, halkla ilişkilerden eğitici anneliğe, ebrudan resime, hat sanatından filografiye kadar 100’den fazla branşa kayıt yaptırabileceklerini kaydetti.

Yeni açılan Hocacihan ve Real AVM’deki kurs merkezlerinin de bu tarihler arasında kayıt alacağını hatırlatan Başkan Akyürek, herkesi Konya’nın en büyük ailesi olan KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.

KAYITLAR İNTERNETTEN

KOMEK’in yeni dönem kursları için 1-8 Şubat tarihleri arası internet üzerinden kayıt yaptıranların bu tarihler arasında başvuru yaptıkları kurs merkezine eğitim durumlarını gösterir belgeyi teslim etmeleri gerekiyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA