• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Komek kayıtları devam ediyor
09 Eylül 2015 Çarşamba 16:28

Komek kayıtları devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri’nin 2015-2016 eğitim yılı kayıtları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri kayıtları yoğun ilgi görüyor.
Konya merkez ile birlikte Ereğli, Akşehir, Beyşehir, Çumra, Seydişehir, Ilgın, Cihanbeyli, Kulu, Karapınar, Sarayönü, Doğanhisar ve Bozkır ilçelerindeki ücretsiz eğitim verecek KOMEK Kurs Merkezlerine de kayıt alındığı yeni dönemde CNC Freze, CNC Torna, Solid Works, Cad/Cam, İmam Hatip Müezzin, Kayyum-Kur’an Kursu Öğreticiliği Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu, Temel Müzik Eğitimi, Çizgi Film-Animasyon, KOSGEB İşbirliğinde Girişimcilik kursları da açılacak.

KOMEK’ te bu dönem Kısa Film, Bilgi ve Belge Yönetimi, Adli Kalem İşleri, Arı Yetiştiriciliği, Halı-Kilim Dokuma, Kaligrafi, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Evde Çocuk Etkinlikleri, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, İşitme Engelliler Kur’an-ı Kerim ve Giyim Kursu, Model Uçak Yapımı, Engelli Bakımı, Kurban Kesimi, Yabancı Diller, Bilişim Teknolojileri gibi yaklaşık 200 branşta kayıt alınıyor.

Kurulduğu günden bu yana 287 bin 466 kursiyerin yararlandığı KOMEK Kurslarına kayıt için www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr üzerinden ön kayıt yapılıyor. KOMEK Kurs Merkezleri, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerine internet üzerinden ön kayıt yaptıranların kesin kayıt işlemlerini tamamlamak için kayıtlı oldukları kurs merkezine öğrenci takip sistemi için merkezde elkartları ve ön kayıt numaraları ile ilçelerde ön kayıt numaraları ile başvurmaları gerekiyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA