• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kombassan’dan yeni bir kültür hizmeti: “100. Yılında Çanakkale”
15 Mart 2016 Salı 10:34

Kombassan’dan yeni bir kültür hizmeti: “100. Yılında Çanakkale”

Kombassan Vakfı Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle “100. Yılında Çanakkale, Cehennem Olsa Gelen Göğsümüzde Söndürürüz” isimli eseri yayınladı.

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Daha önce de Kombassan Vakfımız aracılığıyla ‘Mevlana Ocağı’, ‘Mehmet Akif’e Armağan’, ‘Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa’ gibi dev eserleri kültür hayatımıza kazandırmıştık. Şimdi de, milletimizin varlık mücadelesinde dönüm noktası olan, Çanakkale ruhunu canlı tutmak ve farklı yönleriyle yeni nesillere aktarmak amacıyla, böyle bir eserin hazırlanmasına öncülük ettik. Bu ruhun aynı heyecanla yaşatılmasının milletimizin bekası için son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bundan böyle de ekonomik faaliyetlerimizi kültürel hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Alanının uzmanı çok sayıda bilim insanının katkılarıyla hazırlanan büyük boy 300 sayfa cilt ve şömizli eser, birçok harita, vesika ve fotoğraflarla desteklenmiş, günümüz Çanakkale’sinden çekilmiş görsellerle de zenginleştirilmiş.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA