• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kombassandan iftar yemeği
03 Ağustos 2012 Cuma 10:35

Kombassan'dan iftar yemeği

Kombassan Holding tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında holding yöneticileri Konya'daki basın mensupları ile bir araya geldi.
Kombassan Holding tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında holding yöneticileri Konya'daki basın mensupları ile bir araya geldi.
Genel merkezi Konya'da bulunan Kombassan Holding'in iştiraklerinden Bera Otel'de düzenlenen iftar programına yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yönetim kurulu üyeleri, şirketlerin yöneticileri katıldı.
 

Programda konuşan Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, basın mensupları ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye'de ve dünyada meydana gelen hızlı gelişmelere paralel olarak 1989 yılında çok ortaklık bir yapıyla kurulan holding de son dönemde önemli gelişmeler yaşadıklarını kaydeden Aydemir, bunun en büyük örneğinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) hisselerinin işlem görebilmesi için yapılan çalışmalar olduğunu belirtti. Aydemir, "Yurt içi ve yurt dışında 18 şirket ve 30 işletme ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. 2007 yılında başlatılan çalışmalar sonucunda bizim için en önemli hedeflerimizden olan hisselerimizin IMKB'de işlem görebilmesi için 12 Mayıs 2012 tarihinde resmi başvurumuzu yaptık. Bu yılın son çeyreğinde hisselerimizin IMKB'de işlem görmesini bekliyoruz. Hisselerimizin işlem görmesi ile ortaklarımızın web sitemiz üzerinden ulaşılabilecek ve hisselerini borsada değerlendirebileceklerdir" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA