• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kombassan yeni Türk Ticaret Kanununa hazırlanıyor
11 Haziran 2012 Pazartesi 14:48

Kombassan yeni Türk Ticaret Kanunu'na hazırlanıyor

Kombassan Holding, Konya Bera Otel'de, Gruba ait şirket yöneticilerinin katılımıyla "Yeni Türk Ticaret Kanununun Getirdiği Değişiklikler" konulu bir çalıştay düzenledi.
Kombassan Holding, Konya Bera Otel'de, Gruba ait şirket yöneticilerinin katılımıyla "Yeni Türk Ticaret Kanununun Getirdiği Değişiklikler" konulu bir çalıştay düzenledi.
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şevket Sayılgan'ın sunumuyla gerçekleşen program, işletme finans ve maliyet yönetiminde Yeni Ticaret Kanununun getirdiği değişikliklere ait hususlar tüm yönleriyle ele alınarak uygulamalı ve yüksek bir katılımla gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin yaptığı açıklamada; “Grup yöneticilerimiz düzenli olarak planladığımız ve gerçekleştirdiğimiz ‘Yönetim Geliştirme Programlarına’ katılmaktadırlar. Eğitimi tüm faaliyetlerimizde vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz program da ise şirketlerimizin ticari faaliyetlerinde hayati değişiklikler meydana getirecek olan "Yeni Ticaret Kanunu" hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Kurumsallaşma çalışmalarımızda büyük önem verdiğimiz bu eğitimlerimizi önümüzdeki süreçte de aksatmadan sürdüreceğiz” dedi.

Yurt içinde 11 ilde 18 şirkete ait 29 tesisi ve yurtdışında ise Romanya ve Macaristan'da olmak üzere faaliyetlerini sürdüren Kombassan, bu yıl içerisinde ortaklarına ait hisselerini borsada işlem görür hale getirmeyi hedefliyor. Kombasan’ın İstanbul Sanayi Odasınca belirlenen ilk bin şirket arasında altı şirketi (Kombassan Kağıt, Muratlı Karton, Divapan, Komyapı, Kompen, Komgıda) ve 6 bine yakın çalışanı bulunuyor.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA