• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kombassan Borsa çalışmalarına başladı
13 Ekim 2010 Çarşamba 13:10

Kombassan Borsa çalışmalarına başladı

Eylül 2010da yapılan seçimli Genel Kurul toplantısı ile yenilenen Kombassan Yönetimi çalışmalarına başladı.
Eylül 2010’da yapılan seçimli Genel Kurul toplantısı ile yenilenen Kombassan Yönetimi çalışmalarına başladı.
Yeni Yönetimde Haşim Şahin, Ahmet Şan, Esat Şahin, Erol Kaya ve Muzaffer Aydemir yer aldı.
 
Yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Haşim Şahin yönetimiyle geçen üç yılda, önemli değişim ve gelişmeler yaşanmış, farklı yönetim tarzıyla birçok yenilikler ve verimlilik artırıcı çalışmalarla gruba önemli bir ivme kazandırılmıştı.
Kombassan’ın Haşim Şahin’in yönetimi döneminde başlattığı ve ısrarla takip ettiği en önemli yeniliklerinden biri de kuşkusuz borsaya açılma çalışmalarıdır. Uzun zamandan beri borsa için alt yapı oluşum çalışmalarını sürdüren Kombassan yönetimi, geçen hafta çok önemli bir sözleşmeye daha imza attı. Bizim Menkul Değerler ile İMKB’de Kotasyon ve Yatırım  Danışmanlığı Çerçeve Sözleşmesi’ni imzalayarak borsa yolundaki ilk resmi girişimini tamamlamış oldu.
 
 Sözleşmeyi Kombassan adına Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir ile Bizim Menkul Değerler adına, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Boydak ve Genel Müdür Reşat Karabıyık imzaladı.
 
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, hisselerin borsada işlem görmesinin sağlanması ile birlikte, devam eden kurumsallaşma çalışmalarında önemli bir adımı atacaklarını, uzun zamandır birliktelik kurdukları ortaklarına büyük ve şeffaf bir yapı sunacaklarını, kurumsallaşma ve iştiraklerinin yapılanması çalışmalarını, bu amaç paralelinde titizlikle ve hızla sürdüreceklerini ifade etti.
YORUMLAR
Hayırlı Olsun
muhsin abuoğlu
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. İnşallah biriken sorunlar biran evvel çözülürde ortakların, çalışanların duasını alırsınız.
88.254.225.44
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA