• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kocaelispor maçı bilet fiyatları açıklandı
28 Ekim 2009 Çarşamba 16:36

Kocaelispor maçı bilet fiyatları açıklandı

Konyaspor' un, Bank Asya 1.Lig'de 11.haftada 1 Kasım Pazar günü oynayacağı Kocaelispor maçının bilet fiyatları açıklandı.

Konyaspor' un, Bank Asya 1.Lig'de 11.haftada 1 Kasım Pazar günü oynayacağı Kocaelispor maçının bilet fiyatları açıklandı. Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, taraftarların büyük ilgi göstermesini bekledikleri karşılaşmanın biletlerini 3 ila 60 Tl arasında değişen fiyatlarda belirlediklerini söyledi.

Bank Asya 1.Lig'in 11.haftasında 1 Kasım Pazar günü oynayacağımız Kocaelispor maçının bilet fiyatlarının Kale Arası Tribün 3 TL, Maraton Tribün, Eski Yeşil Tribün, Yeni Yeşil Tribün 5 TL, Kapalı Tribün 20 TL, VİP Tribün 60 TL ve Misafir Takım Tribün 5 TL olarak belirlendiğini ifade eden Basın Sözcüsü Cengiz Yönet "Taraftarlarımızın iç sahadaki desteği her maçta bir öncekine oranla artıyor. Ama biz geçmişte olduğu gibi şampiyonluğa giden takımımızın tamamen dolu tribünler önünde oynamasını arzu ediyoruz. Bunun da bu haftaki Kocaelispor maçıyla başlayacağına inanıyoruz. Pazar günü alınacak galibiyetle taraftarlarımızı evlerine mutlu bir şekilde gönderirken, Konyaspor'a gönül veren sporseverleri de nerede olurlarsa olsun sevindireceğiz" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA