• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kısa zaman içerisinde tüketiciyle buluştu
07 Kasım 2013 Perşembe 14:50

Kısa zaman içerisinde tüketiciyle buluştu

Dünyanın en büyük et ve süt tesislerini kurarak, et ve süt sektörüne giriş yapan Konya Şeker, Torku Süt Tesislerinde ürettiği süt ve süt ürünlerini tüketiciyle buluşturdu.

Sektöre “Etliye, sütlüye karışacağız” diyerek iddialı bir giriş yapan ve kısa zaman içerisinde tüketicilerin büyük beğenisini kazanan Torku Süt, ambalajı ve hatıralardaki süt lezzetiyle süt ve süt ürünleri pazarına damga vurmaya devam ediyor.
Avrupa’nın lezzet üssünü kuran Konya Şeker, süt ve süt ürünleri pazarındaki ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Süt ve süt ürünlerinde UHT süt, pastörize süt, meyveli süt çeşitleri, yoğurt, meyveli yoğurt çeşitleri, tereyağ, beyaz peynir, kaşar peyniri, eritme peynir, labne ve diğer peynir çeşitlerini tüketiciyle buluşturan Konya Şeker, özellikle son olarak üretimini gerçekleştirdiği geri dönüşümlü ambalajı ve lezzetiyle pazardaki değer marka ve ürünlerden farklılaşan Torku Günlük Süt ile tüketicilerden tam puan aldı.
Tazeliği ve doğallığının yanı sıra besin değerleriyle de tüketici nezdinde beğeni toplayan Torku Süt, kentimizdeki büyük alışveriş merkezlerinde ürün lansmanı gerçekleştirdi. AVM’lerde yapılan ürün lansmanı sırasında tüketiciler Torku Süt ve süt ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Pek çok tüketici, Torku Süt sayesinde süt içmeye başladığını ifade ederken, pek çok kişi de çocuklarının daha önce farklı marka sütleri kullandığını ve bunun dışında süt içmediğini belirtirken, “Benim çocuğum x markasının dışında sütü kesinlikle içmiyordu. Torku Süt piyasaya çıkınca kendi markamız, kendi şehrimizin tesisi diyerek denemek amacıyla çocuğumuza bu sütü içirdik. Çocuğumuz inanın büyük bir zevkle içti ve hiç itiraz etmedi. Bundan sonra Torku Süt içmeye devam ediyoruz” dedi.
İlk elden, aracısız ve doğrudan üreticiye ait olan ve üretimden tüketime en sağlam köprüyü kuran Konya Şeker, Torku Süt Üretim Tesisleri’nde üretimini gerçekleştirdiği süt ve süt ürünlerinde hijyenden, sağlıktan ve kaliteden asla taviz vermeden çocukluğumuzun ve gençliğimizin doğallığındaki tatları tüketiciyle buluşturdu. AVM’lerde lansmanı yapılan ürünlerin lezzetiyle farklılık yarattığını ve en büyük tercih sebebinin ise kalitesi, hijyeni ve lezzetinden geldiğini ifade eden tüketiciler, Torku Süt’le ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade ettiler;
“Torku Süt’te bir köy sütü havası var. Damağa güzel geliyor. Torku’yu beğeniyoruz. Konya’mızın markası. Her yönüyle memnunuz. Şekeriyle, peyniriyle, sütüyle hepsinden memnunuz. Daha önce hiç süt içmeyen çocuğum bile Torku Süt sayesinde süt içmeye başladı. Torku Süt’ü üretenleri kutluyorum, tadı çok güzel, beğenerek tüketiyoruz. Torku’nun günlük süt ürününü reklamlarda görmüştüm. Artık çocuğuma bundan alacağım. Çocuklarımız Torku çikolatalarını çok seviyor, Torku ‘dan çok memnunuz . Konya’nın gurur kaynağı. Torku Süt’ü kuran ve bizim kaliteli, lezzetli, sağlıklı süt içmemize imkan sağlayan başta Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA