• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kınalı Kuzular halaylarla askere uğurlandı
10 Mayıs 2011 Salı 14:34

Kınalı Kuzular halaylarla askere uğurlandı

Kozanlılar Kalkınma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Gençlik kolları tarafından düzenlenen Kınalı Kuzular 2 programıyla 16 asker şenliklerle ve halaylarla askere uğurlandı.

Kozanlılar Kalkınma – Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Gençlik kolları tarafından düzenlenen Kınalı Kuzular 2 programıyla 16 asker şenliklerle ve halaylarla askere uğurlandı.

Dernek binası sosyal tesislerinde düzenlenen programa asker adayları hazır bulunurken ayrıca Dernek Başkanı Bilal Demirel, Dernek yöneticileri, Dernek Geçlik Kolları Başkanı Oğuz Bulan ve Başkan Yardımcısı Nihat Çorum ve çok sayıda Kozanlı’lı hemşeriler katıldı. Program öncesi bir konuşma yapan Kozanlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Bulan ikincisini düzenledikleri Kınalı Kuzular – 2 asker uğurlama gecesiyle amaçlarının asker adaylarına moral vermek olduğunu söyledi. Dernek olarak genlere yönelik bu tür programların devam edeceğini dile getiren Bulan vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan arkadaşlarına hayırlı teskereler diledi.

Ardından söz alan Kozanlılar Kalkınma – Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bilal Demirel ise dernek faaliyetlerinden bahsederek düzenlenen bu tür programlarla hemşerilerine destek olduklarını söyledi. Askerliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Demirel, geceye olan katılımdan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti. Asker adaylarına Kozanlı’lı olarak Anadolu’nun dört bir yanında vatani görevlerini en iyi şekilde yapmaları temennisinde bulunan Dernek Başkanı Bilal Demirel, geceye katılan tüm askerlere hayırlı teskereler diledi. 

Konuşmaların ardından müzik eşliğinde hem asker adayları hem de Kozanlı’lı hemşeriler halaylar çekerek coşkuyla eğlendiler. Geç saatlere kadar devam eden gecede asker adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA