• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kimsesiz kadına hayırseverler el uzattı
08 Mart 2010 Pazartesi 16:49

Kimsesiz kadına hayırseverler el uzattı

Kan kanseri olduktan sonra kocası tarafından terk edilen Kezban Özdemir'e (38) Kimse Yok mu Derneği'ne üye hayırseverler sahip çıktı.
Kan kanseri olduktan sonra kocası tarafından terk edilen Kezban Özdemir'e (38) Kimse Yok mu Derneği'ne üye hayırseverler sahip çıktı. Kimsesiz kadının ev kirasını ve gıda ihtiyacını karşılayan Kimse Yok Mu, kanser hastası kadının 7 yaşındaki kızının okul ihtiyaçlarını da karşılıyor.
 
Konya'da kan kanseri olduktan sonra kocası tarafından terk edilen Keziban Özdemir ve 7 yaşındaki kızı Semanur'a Kimse Yok mu Derneği yardım elini uzattı. Keziban Özdemir'e iki yıl önce rahatsızlığından dolayı gittiği Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kan kanseri teşhisi konuldu. Eşinin hastalığını duyan kocası ise 7 yaşındaki Semanur'u da bırakarak evi terk etti.
 
Kimse Yok Mu Derneği gönüllü hayırseverlerinden Özlem Keresteci, Keziban Özdemir ve küçük kızı Semanur için elinden gelen bütün yardımları yaptıklarını söyledi. 2009 yılından beri Keziban Özdemir'e ev kirası, gıda, kırtasiye ve diğer yardımlarda bulunduklarını dile getiren Özlem Keresteci, "Kimse Yok Mu Derneği olarak hastamıza her türlü maddi ve manevi destek oluyoruz. Keziban Özdemir'in hastane masraflarını ve küçük Semanur'un okul masraflarını biz karşılıyoruz. Semanur şimdilik düzenli bir işi olmayan komşularında kalıyor. Bundan dolayı da o aileye gıda yardımında bulunuyoruz. Ancak diğer hayırseverlerinde yardımına ihtiyacımız var." dedi.
 
Kendisini hastalığından dolayı terk eden kocasıyla boşandıktan sonra dünyada kimseleri kalmadığını söyleyen Keziban Özdemir, kızı için hayatta kalmak istediğini ifade etti.
 
Bütün olumsuzluklara rağmen küçük kızı için yaşmak istediğine vurgu yapan genç kadın "Hastalık vucüdumda iyice ilerlemiş. Ancak yine de mücadeleyi bırakmayacağım. Ben ölürsem kızım ortada kalır. Kızımı çok seviyorum, ondan bir saniye bile ayrılmak istemiyorum. Ancak hastalığım buna müsaade etmiyor. onu çok özlüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Ben ölürsem kızım ortada kalır." şeklinde konuştu.
 
Keziban Özdemir'in SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki doktorları ise tedavisinin sürdüğünü, genç kadını hiç kimsenin arayıp sormadığını ifade etti. Şu an kemoterapi tedavisi aldığını belirten doktorları, "Hastaya sürekli kan verilmesi gerekiyor. Ancak kan verecek kimseyi bulamıyoruz. Ani kanamalardan dolayı hastayı kaybetmemek için mücadele ediyoruz." dedi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA