• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kimse Yok Mudan Vana yardım
20 Kasım 2011 Pazar 12:59

Kimse Yok Mu'dan Van'a yardım

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, Van depreminde mağdur olan vatandaşlar için Gesaş firması işbirliğiyle 26 tonluk kahvaltılık gıda 4. yardım TIR'ını dün dernek binasında düzenlediği bir törenle...
Törende Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı, yönetim kurulu üyeleri ve Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı hazır bulundu.
 
Törende konuşan Aşçı, Derneğin tabii afet, hastalık, kaza, yangın ve her türlü felakete maruz kalmış insanlara her türlü destek ve yardımı hızla ve en gerekli olduğu zamanda ulaştırmak için çalışan bir yardım kuruluşu olduğunu söyledi.
 
Türkiye'nin Van'dan gelen acı haberle sarsıldığını, bu depremin Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesini harekete geçirdiğini ifade eden Aşçı, ''Deprem haberinin duyulmasının ardından harekete geçen Kimse Yok Mu Derneği çalışmalarına başlamış ve bugünü kadar Van deprem bölgesine 3 gıda ve diğer malzemelerde oluşan yardım TIR'ları gönderdi. Şimdi ise Konyamızın güzide firmalarından olan Gesaş firmasının hazırladığı 26 tonluk kahvaltılık TIR'ımızı Van'a göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz'' diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA