• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kimse bize şantaj yapamaz
11 Eylül 2011 Pazar 14:00

'Kimse bize şantaj yapamaz'

İsrail'in Türkiye'ye yönelik adımlar atacağına ilişkin iddiaları değerlendiren Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Bize hiç kimse şantaj yapacak hadde sahip değildir" dedi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Brezilya Dışişleri Bakanı Antonio Patriota ile ortak basın toplantısı düzenledi.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman'ın, İsrail'in Yedioth Ahronot gazetesinin İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'ye karşı bazı planların hazırlığı içinde olduğu yolundaki haberini yalanlamasıyla ilgili konuşan Davutoğlu şunları söyledi:

"İsrail daha da yalnızlaşacak. İsrail Dışişleri Bakanı'nın sözlerini muhatap almadım. Bugün 11 Eylül, Teröre karşı mücadele edilen bir günde terör örgütleri arasında ayrım yapılamaz. Umuyoruz ki, İsrail bu yalanlamayı eylemleriyle de ortaya koyar. Türkiye'yi zaafa uğratmak isteyenler için araç haline dönüştü PKK. Bu araca dönüşme halini en iyi Kürt kökenli kardeşlerimizin anlaması önemli. Ne zaman Türkiye rahatsız edilmek istense, PKK araç olarak kullanılmak isteniyor. Biz terör örgütüne karşı aktif mücadeleyi ve demokratikleşme çabasını sürdürecek güce sahibiz. Bize hiç kimse şantaj yapacak hadde sahip değildir."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA