• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıç:TFFnin kararı sorunları çözecek
30 Nisan 2012 Pazartesi 13:58

Kılıç:TFF'nin kararı sorunları çözecek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, futbolda sorunların çözümü yönünde inisiyatifi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kullanılabileceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, futbolda sorunların çözümü yönünde inisiyatifi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kullanılabileceğini söyledi.
Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, futbolda şike iddiaları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı hakkındaki soruları cevapladı. Türkiye'de futbolun yaşanan gelişmeler nedeniyle yara aldığını vurgulayan Kılıç, futbolun eski günlerine dönebilmesi için tüm imkânların seferber edilmesi gerektiğini bildirdi.

Federasyonun kararının futbolda sorunların çözümüne katkı vereceğini temenni ettiğini ifade eden Bakan Kılıç, sorunların çözümü yönünde inisiyatifi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kullanılabileceğini ifade etti. Suat Kılıç, Futobl Federasyonu'nun ne karar vereceğini bilmeden, bu kararın yaraya ne kadar derman olacağını bilemeyeceğini kaydetti.

Meclis Başkanı Çiçek'e sundukları 'Genç Anayasa Çalıştayı Sonuç Raporu' ile ilgili de açıklamalar yapan Bakan Kılıç, "Anayasa er ya da geç değişecek. Bu değişimin bir an önce yapılması lazım. Bu gençlerin hiçbiri o Anayasa kabul edildiğinde hayatta bile değildi." dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA