• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlundan Bahçeliye: Başbakan sen ol
19 Haziran 2015 Cuma 11:36

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye: Başbakan sen ol

Kılıçdaroğlu, resmi koalisyon görüşmeleri başlamadan önce Bahçeli'ye ''Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol'' çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, MHP'nin çözüm süreci konusundaki katı tutumuyla HDP'nin desteğini nasıl alacağı yönündeki soruya da ''Türkiye'nin dünya kadar sorunu var. Bunların çözülmesi lazım. Siyaset sanatı da çözüm üretme sanatıdır'' yanıtını verdi.
Kılıçdaroğlu, CHP, MHP ve HDP'nin seçim bildirgelerindeki vaat ve projelerin belli olduğunu ve bildirgelerdeki ortak unsurlar üzerinden Türkiye'nin sorunlarının çözümünde çok önemli adımlar atılabileceğini kaydetti.
MAZBATASINI ALDI
İzmir 2'inci Bölge 2'inci sıradan milletvekili seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mazbatasını aldı. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir İl Seçim Kurulu tarafından hazırlanan milletvekilliği mazbatasını Kılıçdaroğlu'na verdi.
FEZLEKESİ TBMM'DE
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP grup toplantısında 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrasında ortaya çıkan dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinlettirdiği gerekçesiyle hakkında fezleke düzenledi.
TBMM’ye gönderilen fezlekede, Kılıçdaroğlu’nun kayıtları dinlettirdiği için soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiği savunuldu. TBMM’ye gönderilen fezlekede Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması talep edildi.
Kaynak : Hürriyet

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA