• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğluna ayakkabı fırlattılar
08 Ocak 2015 Perşembe 14:12

Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlattılar

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na protesto amaçlı ayakkabı fırlatıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda, bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı.
Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
"SİZİN SİYASETİNİZ BABAMI YAKTI"

Konuşmasını bitirdiği sırada, "basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği" belirtilen Yunus Emrah S. (40), Kılıçdaroğlu'na, "Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı. Allah bu düzenin belasını versin" diyerek ayakkabılarını fırlattı.
Ayakkabıların isabet etmediği Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin, "Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaş" değerlendirmesinde bulundu.
POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ
Korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirilen saldırganın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yunus Emrah S'nin, toplantının yapıldığı otele sabah saatlerinde geldiği ve Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu ifade edildi.
ERDOĞAN TOPRAK'IN KARDEŞİNİN FABRİKASI
Saldırganın, babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığını ifade ettiği, iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşan babasına, özlük haklarının verilmediğini öne sürerek, Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken, olayın nedenini soran gazetecilere, "Ben de sizin gibi bilmiyorum" yanıtını verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA