• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu Telavivin avukatlığını yapıyor
06 Haziran 2010 Pazar 17:49

Kılıçdaroğlu Telaviv'in avukatlığını yapıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'dan İsrail'e, İsrail hükümetine seslendiğini hatırlatarak, 'Üç dilde Tevrat'taki 10 Emir'in altıncısını hatırlattım,
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'dan İsrail'e, İsrail hükümetine seslendiğini hatırlatarak, 'Üç dilde Tevrat'taki 10 Emir'in altıncısını hatırlattım, 'Öldürmeyeceksin' dedim. Çok ilginçtir, ben Tel Aviv'e seslendim, cevabı ne yazık ki Keşan'dan geldi' dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki abluka kalkıncaya, katliam duruncaya, Akdeniz'deki devlet terörünün hesabı soruluncaya kadar dik duruşu devam ettireceklerini belirterek, "Ortadoğu'ya barış gelene kadar mücadelemizi kesintisiz devam ettireceğiz. Dünya; İsrail'in hukuk tanımaz siyasetini görmeli, Gazze'deki tecrit sona ermeli, barış görüşmeleri yeniden başlatılmalı, Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti kurulmalı" dedi.
Başbakan Erdoğan; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenerek, "Ben Konya'dan İsrail'e 3 dilde seslendim. Telaviv'e 'öldürmeyeceksin' dedim. Cevabı ne yazık ki Keşan'dan geldi. Hale bak, birileri çıkmış Telaviv adına cevap veriyor. Telaviv'in avukatlığını yapıp bana Tevrat'taki emirleri hatırlatıyor" diye konuştu.
Erdoğan, dış politikada "eksen kayması yaşanıyor" yorumlarının da art niyetli olduğunu, Birleşmiş Milletler (BM) Araştırma Komisyonu'nun araştırmasından netice alma gayretinde olduklarını bildirdi. Erdoğan, Bursa'da kardeşlik projesi ve referandum oylamasına ilişkin mesajlar da verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA