• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘Kılıçdaroğlu gibi piyonları kullanıyorlar’
13 Mayıs 2016 Cuma 18:19

‘Kılıçdaroğlu gibi piyonları kullanıyorlar’

-

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık sistemini kan dökmeden getiremezsiniz' sözlerine sert tepki göstererek, "Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle kalkınmasını istemeyenler Kılıçdaroğlu gibi piyonları kullanıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık sistemini kan dökmeden getiremezsiniz' sözlerine tepki çığ gibi büyürken, bu sözlere en sert tepki AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ'dan geldi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile katıldığı Uzak Doğu seyahatinde Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştiren Dağ, "Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle kalkınmasını istemeyenler Kılıçdaroğlu gibi piyonları kullanıyor" diye konuştu.

Yurt dışı seyahatlerinde Türkiye'nin önemini bir kez daha anladığını ifade eden Dağ, "Bu seyahat programı Türkiye üzerinde oynanan oyunları bir kez daha görmeme vesile oldu. Uzak Doğu'da dış güçlerin kurdukları idarelerle birlikte yönetimini ele geçirdiğini görüyoruz. Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle kalkınmasını istemeyenler Kılıçdaroğlu gibi piyonları kullanıyor."

KILIÇDAROĞLU 'TALİMAT ALDI' İDDİASI
Dağ, Kılıçdaroğlu'nu eleştirisini şöyle sürdürdü: "Herhalde bir yerlerde düğmeye basıldı ki Kılıçdaroğlu bu tarz ifadeler kullanması yönünde talimat aldı. Bir siyasi parti genel başkanına yakışır bir üslup değil. Biz milletimizle birlikte el ele yönetebileceğimiz bir sistem oluşturacağız. Biz kimsenin piyonu olmayacağız. Egemen güçler, Türkiye'nin kalkınmasını istemiyor. Türkiye tehditlere rağmen kalkınmaya devam edecek." 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA