• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kick boksta gücümüz arttı
30 Mart 2011 Çarşamba 10:31

Kick boksta gücümüz arttı

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Sporcusu Tunay Gülmez 1. Dan Kuşak sınavında başarı gösterdi. Gülmezin başarısı ile Kulübün 1. Dan sporcu sayısı 4e yükseldi.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks takımı sporcusu Tunay Gülmez, katıldığı 1. Dan Kuşak Sınavını geçerek bir üst kademeye atlarken, takımını da güçlendirdi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak 1. 2. ve 3. Dan Sınavları 20 Mart 2011 Pazar günü Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda yapıldı. Türkiye genelinde 63 sporcunun katılımıyla yapılan sınavlarda sporcular bir üst kuşağa yükselebilmek için ter döktüler. Özel İdare Spor Kulübü Kick Boks branşından Tunay Gülmez 1. Dan Kuşak sınavına girerek bir üst kademeye atladı.

Kick Boks Takımımızın Antrenörü Mehmet Güçlü’nün de Kick Boks Milli Takım antrenörü olarak görev aldığı sınavda Tunay Gülmez’in bir üst kademeye yükselmesiyle Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Kick Boks Takımı’nda 1. Dan sporcu sayısı 4’e yükseldi.

Gülmez’in başarısı ile ilgili açıklama yapan İl Özel İdare Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ersöz, bugüne kadar kazandıkları Avrupa şampiyonlukları ve Türkiye dereceleri ile üstün başarılar gösteren kick boks takımının, Dan seviyesinin yükselmesiyle gücünün daha da arttığını dile getirdi. Eşgin, “Takımımızdan bundan sonra daha üstün başarılar bekliyoruz. Takımıza şimdiye kadar başarı kazandıran Antrenörümüz Mehmet Güçlü’ye ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA