• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Keto Slim Tablet Nedir, Nasıl Temin Edilir?
27 Haziran 2020 Cumartesi 10:00

Keto Slim Tablet Nedir, Nasıl Temin Edilir?

Keto Slim Tablet Nedir, Nasıl Temin Edilir?


Özellikle bilinçli tüketiciler her nereden alış veriş yapıyor olursa olsun satın alacakları ürünü incelemek isterler. Bu ürün de bitkisel içeriği ile bilinçli tüketicilerin dikkatini çekmektedir. İçinde kullanılan bitkisel bileşenler daha fazla sayıda talep edilmesine sebep olmaktadır. Kullanım kolaylığı da bir diğer keto slim tercih edilme sebebidir. Peki, bu ürünü nasıl temin edebilirsiniz? Bu sorunun cevabı net olarak resmi satış sitemizi ziyaret etmekten geçmektedir. Sitemiz üzerinde ürün bilgisi aldıktan sonra sipariş formu sayfasına yönlenerek iletişim bilgilerinizi verebilir ve kargo şirketini de seçerek gönderimin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ödemenizi de yaparak orijinal ürüne sahip olabilirsiniz.


Orijinal Ürün!
Ürün talep formunuzda gerekli olan bilgiler için boşlukları doldurduktan sonra sipariş ver butonuna bastığınızda isteğiniz ilgili birimimize ulaşır. Stoklarımızdan hologram etiketli orijinal ürünleriniz temin keto slim tablet edilir ve özenle paketlenir. Orijinal ürün kutu ve ya ambalajı üzerinde üretici ve ya ithalatçı firma bilgileri, içerik ve kullanım detayları, son kullanma tarihi, saklama koşulları yazı ile belirtilmektedir. Okuduktan sonra kullanabilirsiniz.


Paketleme ve Kargo
Dilediğiniz sayıda ürün özel olarak paketlenir. Paketleme teslimatın da sorunsuz gerçekleşebilmesi için önemli bir adımdır. Sonrasında PTT Kargo, Aras Kargo ve ya MNG Kargo kalitesiyle adresinize gönderilir. Yaklaşık iki iş gününde elinize ulaşır.


Ürün Muhteviyatı
Daha çok bitkisel içerikli ürünlerin tercih edildiği günlerde bu ürün muhteviyatı da göze çarpmaktadır. İçinde magnezyum, kito kompleksi, potasyum, glutamin, B6 vitamini ( pridoksin ), B3 vitamini ( niasin ) gibi bileşenler bulunmaktadır.


Kullanım Şekli
Gece uyumadan önce yaklaşık 3 saat kadar önce bir bardak suyun içinde bir tablet çözdürerek tüketebilirsiniz.


Online Ödeme Şekli
Hemen her işimizde olduğu gibi ödemede de online seçenekleri kullanabilirsiniz. Havale ve EFT şıklar arasındadır. İsterseniz kargo teslimatında da kapıda ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.


Fiyat Listesi
1 adet Keto Slim 79 tl + kargo ücreti, 2 adet Keto Slim 159 tl + ücretsiz kargo ve 3 adet Keto Slim ise 209 tl + ücretsiz kargodur.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA