• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kes artık Emre Uslu
01 Nisan 2014 Salı 13:29

Kes artık Emre Uslu

Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu 'Ak Parti yüzde 45 üstü oy alsın sakalımı keserim.' demişti.
Sosyal medyada en çok gülünen ismler ise Umut Oral, Emre Uslu, Mehmet Baransu ve Tuncay Opçin gibi 17 Aralık'tan itibaren Başbakan'ın kaçacağını yayarak algı operasyonu yürütmeye çalışan isimler oldu. Bu isimler aynı zamanda AK Parti'nin yüzde 30 oranında oy alacağını da iddia etmişti.
 
'TÜRKİYE KAYBETTİ' YAZDI
 
Bu isimlerin başında gelen Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu seçimlerden önce ' Ak Parti yüzde 45 üstü oy alsın sakalımı keserim' ifadelerini kullanmıştı. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra sonuçları Twitter'dan 'Türkiye kaybetti' diyerek değerlendiren Uslu'ya, top sakalını kesme sözü verdiği hatırlatılarak 'Kes artık Uslu' yorumları yazıldı. Diğer isimlerin twitleri ise video paylaşımlarıyla ti'ye alındı.
 
BARANSU'NUN İDDİASI TUTMADI
 
Taraf yazarı Mehmet Baransu twitter üzerinden 'seçimin kaybedeni ben oldum' diyerek itirafta bulundu. Baransu, AK Parti'nin yüzde 35 ile 37 arasında oy alacağını iddia etmişti. Tuncay Opçin de attığı twitte Ak Parti'nin %38'le bitireceğini iddia etti. Opçin, yanıldığını görünce, 'Müslüman Kardeşlerle birlikte 8 benzer yapının terör örgütü ilan edildiği bir dünyada AKP'nin yaşama şansı yoktur' diyerek hezeyanlarını südürmeye devam etti.
 
Sözünü tutması bekleniyor
 
Emre Uslu'nun sözünü tutması beklenirken, paralel yapının bir başka yayın organı Zaman'ın 3 Şubat'ta manşetinden vermiş olduğu Ak Parti oy oranlarını gösteren anketin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. '17 Aralık, Darbe değil yolsuzluk operasyonu' adıyla verilen manşette Ak Parti'nin alacağı oy oranı %36,4 gösterildi. CHP'nin %28,8 MHP'nin yüzde 20.5 gösterildiği anketin doğruları yansıtmadığı çok geçmeden gün yüzüne çıktı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA