• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kerim Dereliyi makamında ziyaret etti
18 Ekim 2012 Perşembe 16:31

Kerim Dereli'yi makamında ziyaret etti

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karaman İl Başkanı Kerim Dereliyi ziyaret etti.AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereliyi makamında ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karaman İl Başkanı Kerim Dereli’yi ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret programına AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Beyazidi Bestami İnan, Mustafa Gürüler, Mustafa Varol ve Mustafa Yazlık ile AK Parti Karaman il başkan yardımcıları da katıldı.
Gerek geçmişi gerekse de konumu itibarıyla önemli bir kent olan Karaman’ın bu özelliği itibariyle Konya’dan ayrı bir şehir olmadığının altını çizen Ahmet Sorgun, “Karaman’ı Konya’dan ayrı tutmamız söz konusu değil. Dolayısıyla Karaman’ın her türlü meselesi ve sorununun Konya’yı da ilgilendirdiğini, söz konusu sorunların aynı zamanda Konya’nın da bir sorunu olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu konuda da gerek il teşkilatımız ve gerekse de milletvekillerimiz olarak her zaman birlikte hareket etmeye ve beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Karaman’ın çok çalışkan iki milletvekiline, başarılı belediye başkanları ve çalışkan bir il teşkilatına sahip olduğunu kaydeden Sorgun, bu ekip sayesinde kentin hızlı bir gelişim sürecine girdiğini kaydetti.
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Sorgun ve başkan yardımcılarına teşekkür eden AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli de, son 10 yılda Karaman’daki değişimi anlattı. Başkan Dereli, “Sizlerin de ifade ettiği gibi milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla büyük gayret göstererek Karaman’ı bu noktaya getirdik. Tabii bu başarıların elde edilmesinde Konyamızın da katkıları var. Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Konya milletvekillerimiz ve il teşkilatımız bizimle birlikte oldular. Ben bu katkılarınızdan dolayı şahsınızda tüm milletvekillerimize ve Konya’ya teşekkür ediyorum. Çünkü Konya gerçekten bu anlamda bölgenin de bir ‘Ağabeyi’ konumunda. Sadece hizmetlerin gerçekleştirilmesi bakımından değil, teşkilat çalışmaları ve faaliyetler konusunda da tecrübelerimizin paylaşılması ve fikir alışverişlerinin devam ettirilmesi gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karaman İl Başkanı Kerim Dereli’yi ziyaretin anısına Mesnevi hediye etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA