• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kepenkler açılmayınca itfaiye zor anlar yaşadı
27 Aralık 2011 Salı 08:56

Kepenkler açılmayınca itfaiye zor anlar yaşadı

Konya'da bıçak üretilen bir iş yerinde çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye, kepenklerin kilitli olması nedeniyle zor anlar yaşadı.
Konya'da bıçak üretilen bir iş yerinde çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye, kepenklerin kilitli olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Uzun uğraşlar sonunda dış kilitleri kıran itfaiye, iş yeri sahibinin getirdiği anahtarla iç kapıyı açtıktan sonra yangına müdahale etti.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Türbe Caddesi'nde bıçak üretimi yapan Mustafa Gökhan Güre'ye ait iş yerinden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale edebilmek için iş yerinin kilitli olan kepenkleri açmaya çalıştı.
 
Kilitleri açmak için uzun süre uğraşan itfaiye, bu sırada yangın merdiveniyle de iş yerinin çatısına çıktı. İş yerine giremedikleri için yangına müdahale edemeyen itfaiye erlerinden bazıları balyoz yardımıyla çatıdan, aşağıdaki itfaiye erleri de kilitleri kırarak iş yerine girmek için uğraştı. Yapılan çalışmalar sonunda kilitleri kırmayı başaran itfaiye, olay yerine gelen iş yeri sahibin verdiği anahtarla da giriş kapısını açtı. Kapıyı açarken yükselen yoğun duman nedeniyle tedbirli davranan itfaiye, kontrollü bir şekilde yangına müdahale etti.
Soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü. Polisin ve itfaiyenin yaptığı incelemenin ardından yangının iş yerinde bıçak yapımında kullanılan pres makinesinden çıkmış olabileceği belirtildi. Yangın nedeniyle iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. ...
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA