• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kenyada vurulan Türk hayatını kaybetti
14 Kasım 2013 Perşembe 10:54

Kenya'da vurulan Türk hayatını kaybetti

Kenya'da evine giren hırsız tarafından vurularak ağır yaralan Türk iş adamı Emre Soyuğurlu, Konya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Türk iş adamı Emre Soyuğurlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde uzun süre solunum cihazına bağlı yaşatılmaya çalışıldı. Durumu ağır olan Soyuğurlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Cenazeyi almak için hastane morgu önüne gelen amca Mustafa Soyuğurlu, çok üzgün olduklarını söyledi. Önce tansiyonu çok düştüğü söylenen yeğeninin 5 dakika sonra öldüğünü öğrendiklerini ifade eden Soyuğurlu, "Müdahale için vücut değerlerinin normale dönmesi beklendi. Değerler, bir türlü normale dönmediği için başındaki mermi çekirdeği alınamadı" dedi.
 
Diğer amcası Tahir Soyuğurlu ise yeğeninin şehit olduğuna inandıklarını kaydetti. 
 
Soyuğurlu'nun cenazesi, öğlen namazından sonra Musalla Mezarlığı'nda defnedilecek.
 
Kenya'nın başkenti Nairobi'de hazır mutfak sektöründe ticaret yapmak için bulunan Emre Soyuğurlu (25), 31 Ekim'de arkadaşlarıyla kaldığı eve giren hırsız tarafından tüfekle başından vurularak ağır yaralanmış, 3 gün sonra da Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye getirilmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA