• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kentsel Dönüşüme Önem Veriyoruz
16 Mart 2009 Pazartesi 12:12

''Kentsel Dönüşüme Önem Veriyoruz''

Konya'nın Ilgın ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, Ilgın'ı değiştirmek için kentsel dönüşüm projelerine önem vereceğini söyledi.

Konya'nın Ilgın ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, Ilgın'ı değiştirmek için kentsel dönüşüm projelerine önem vereceğini söyledi.

 
Seçimleri kazanmaları halinde uygulayacakları projeleri anlatan Halil İbrahim Oral, hizmet için çalışacaklarını belirterek, "Kamu binaları, Cumhuriyet Meydanı ve çevre düzenlemeleri ile Ilgın'ı gerçek bir ilçe görünümüne kavuşturmayı planlıyoruz. Yaz aylarında öğrencilere yönelik her türlü sportif etkinlikler ile kışın kadınlara, çiftçiler ve esnafımıza yönelik eğitim faaliyetleri düzenleyeceğiz. Hamam Dağı Mesire ve Piknik Yeri projesini hayata geçirerek kaplıca şelale yapacağız. Özellikle trafik sorununu ortadan kaldıracak 3 ayrı yerde alt geçit yapmayı planlıyoruz. Ilgın'ın her yerini kuracağımız kilitli taş tesisi sayesinde kaplayacağız” diye konuştu.
 
Ilgın'da özellikle el sanatlarının önemli olduğuna da değinen Başkan Adayı Oral, sosyal destek amaçlı Avrupa Birliği hibe projelerinden faydalanılarak, değişik iş kollarında el sanatları atölyeleri açmayı da planladıklarını belirtti.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA