• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kendini şırıngayla yaraladı
07 Mayıs 2010 Cuma 11:02

Kendini şırıngayla yaraladı

Konya'da zaman zaman evinden kaçtığı öğrenilen epilepsi ve psikiyatri hastası 16 yaşındaki genç, hastanenin önünde şırıngayla kendini yaraladı...
Konya'da zaman zaman evinden kaçtığı öğrenilen epilepsi ve psikiyatri hastası 16 yaşındaki genç, hastanenin önünde şırıngayla kendini yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Konya Numune Hastanesi bahçesine gelerek burada dolaşan epilepsi ve psikiyatri hastası A.İ. (16), hastanede tedavi gören hastalara rahatsızlık verince görevliler tarafından uzaklaştırıldı.
 
Daha sonra Numune Hastanesi'ne yakın olan Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne giden A.İ., burada da taşkınlık yapınca güvenlik görevlileri tarafından dışarıya çıkarılmak istendi. Buna sinirlenen A.İ, eline geçirdiği şırıngayı bacağına batırmaya başladı. Güvenlik
görevlilerinin A.İ'yi sakinleştirememesi üzerine hastaneye polis çağrıldı. Bacağına sapladığı şırınga nedeniyle hafif şekilde yaralanan ve rahatsızlığı nedeniyle baygınlık geçiren A.İ, ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA