• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kendi meyvesini yetiştirmek isteyenler için son gün...
29 Mart 2010 Pazartesi 13:24

Kendi meyvesini yetiştirmek isteyenler için son gün...

Karatay Belediyesi'nden yeni hobi bahçesi...
Karatay Belediyesi tarafından vatandaşlara hobi maksatlı ekim ve dikim işleri yapmaları karşılığı tahsis edilen Karaaslan Hobi Bahçesi parselleri için başvurular 31 Mart 2010 Çarşamba günü sona erecek.
 
Sebze ve meyveleri kendileri yetiştirmek isteyen vatandaşlara yönelik Karatay Belediyesi tarafından hem hafta sonu streslerini atabilmeleri hem de hobi maksatlı ekim ve dikim işleri yapmaları karşılığı 3 yıllığına tahsis edilen Hobi Bahçeleri’ne bir yenisi daha eklendi.
 
Karatay Belediyesi, oluşan ihtiyacı karşılamak için Karaaslan Mahallesi’nde 542 bin metre karelik alanda kurulu bulunan Mevlana Koruluğu’nda200 metrekarelik 200 adet parsel içeren Karaaslan Hobi Bahçeleri vatandaşların kullanımına sunacak.

    

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ereğli Çevre Yolu Kavşağı’nda bulunan 850 parsellik hobi bahçesinin yıllardır Karataylılara hizmet verdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın hobi bahçelerine olan bu yoğun isteği, bizi ikinci bir hobi bahçesi yapmayla karşı karşıya getirdi. Bunun için de Olimpiyat Parkı civarında bulunan Karaaslan Mevlana Koruluğunda200 metrekarelik 200 parsellik bir hobi bahçesi oluşturduk. Buradaki vatandaşlarımızı bir taraftan hobi bahçeleri ile ilgili çalışmalarının yaparken diğer taraftan da Olimpiyat Parkını ziyaret edebilecekler. Burayı da daha önceleri olduğu gibi hemşerilerimize 3 yıllığına tahsis edeceğiz. Müracaat çok olduğu takdirde noter huzurunda kura usulü ile Karaaslan hobi bahçelerinin ilk sahiplerini belirleyeceğiz” dedi.

    

Müracaatların 1 Mart Pazartesi gününden itibaren başladığını hatırlatan Başkan Hançerli; Hobi Bahçeleri'nde yapılacak olan yeni tahsis ile ilgili Karatay ilçesinde ikamet etmek şartı ile vatandaşların başvuru için gerekli olan evraklar ile birlikte 31 Mart Çarşamba günü mesai bitimine kadar Karatay Belediyesi Hizmet Masası’na teslim etmeleri gerektiğini kaydetti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA