• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kenan Sofuoğlunun hayali gerçekleşti
18 Nisan 2014 Cuma 08:16

Kenan Sofuoğlu'nun hayali gerçekleşti

Erdoğan'ın isteği üzerine uzun yıllardır hayalini kurduğu projeyi gerçekleştiren ve 6 küçük motosikletçiye tecrübelerini aktaracak olan Kenan Sofuoğlu, hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine uzun yıllardır hayalini kurduğu projeyi gerçekleştiren, zorlu elemeyle belirlediği 6 küçük motosikletçiye tecrübelerini aktaracak olan Kenan Sofuoğlu, kolları sıvadı. Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) desteğiyle hazırlanan projede yer alacak 6 yıldız sporcu adayı, önceki gün Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde yapılan zorlu elemeyle belirlenirken Sofuoğlu, yıllardan beri çocukları yarışlara hazırlamak için söz konusu projeyi hayal ettiğini söyledi.

Kenan Sofuoğlu, bu sezon KNN54 TMF Kupası'nı gerçekleştireceklerini kaydederek, 'Bu kupayı düzenlemekteki tek amacım, her sene bir şampiyon çıkartıp Hollanda'da bir üst olan Moriwaki Kupası'na, oradan da asıl amaç Red Bull Rookies Kupası'na yollamak. Yıllardan beri benden Avrupa'ya her yıl 3 pilot istiyorlar ama bırakın 3'ü, 1 pilot bile gönderemiyorum. Bu projeyle artık senede minimum 6 öğrenci yetiştirebileceğim' şeklinde duygularını dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA