• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kemal Kılıçdaroğlu yine hiç şaşırtmadı
23 Ocak 2014 Perşembe 10:02

Kemal Kılıçdaroğlu yine hiç şaşırtmadı

‘Önce insan' sloganıyla ‘Türkiye'nin birleştirici gücü' olarak yola çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'deki vahşetle ilgili olarak sessizliğini koruyor.
Ömer Süt'ün haberi…
Her seferinde özgürlük, insanlık, hak, hukuk ve demokrasiden bahseden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşşar Esed'in Suriye'de sistematik bir şekilde yaptığı katliama karşı hala sessiz.
KILIÇDAROĞLU'NDAN 'TIK' YOK
Mevzu bahis AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, MİT, İHH, TIR veya İmam-Hatip Liseleri olunca mangalda kül bırakmayan CHP lideri, Anadolu Ajansı tarafından yayımlanan Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflara ilişkin tek kelime etmemesi tepkilere neden oldu.
SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ
Kılıçdaroğlu'nun bu sessizliği sosyal medyada da gündem oldu. Twitter kullanıcılarından bazıları Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken bazıları ise CHP lideri ile dalga geçti.
İşte onlardan bazıları:
*Adem KARASAKALLI ‏@akarasakalli : Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriye politikasi ile ilgili ve son işkence fotoğrafları ile ilgili konuşmaması manidardir!!!
*Fatih Tak ‏@resehat: Kemal Kılıçdaroğlu'na yazılan yeni şiir: Suriye'yi izliyorum gözlerim kapalı!
*ahmet badak ‏@by_ido_avm : CHP Genel Müdürü Kemal kılıçdaroğlu ve MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli,Suriye'deki vahşete sessiz kaldı.
*yusuf tuncel ‏@yusuftuncel6: Suriye'de katledilen çocukları kadınları görmeyipte halen aslı astarı olmayan tırların peşine düşen zihniyete kemal Kılıçdaroğlu denir.
*Elif Sude ‏@elifsudepeker: Kemal Kılıçdaroğlu'nun görmediği Suriye Vahşeti'ne Esad'ı ziyaret edip onunla gülerek fotoğraf çektiren Şafak Pavey de sessiz kaldı. İlginç.
*Volkan Çelik ‏@VolknCelik: Suriye'de yüzyılın insanlık dramının yaşandığı iddiaları da doğru çıkmış oldu. ''Sen hala havada uyu Gandi Kemal Kılıçdaroğlu''
*istemezuk ‏@istemezuk: Suriyede ağaçlar değil, insanlar katlediliyor.. Bu yüzden baasçı Kemal Kılıçdaroğlu ''Esadsız Suriye olmaz'' diyor.
*TANER BELGE ‏@tanerbelge: Suriye'de #Esed rejiminin 11 bin kişiyi işkenceyle öldürdüğü 55 bin fotoğrafa yarın CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu foto montaj derse şaşırmayın”
*Mustafa Albayrak ‏@TeknikAlbayrak: @AlisanHayirli Suriye'deki katliam görüntülerinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam, bir hafta rapor alır izne çıkarım.
*Oktay dengiz ‏@oktaydengiz77: Kemal Kılıçdaroğlu Suriye ye heyet gönderip fotograf çektirsin
*Şebnem Yılmaz ‏@sebnemzeyneb: Suriye de alçakça öldürülen insanların kanları onları öldüren şerefsizlerle tokalaşan Kemal kılıçdaroğlu nun eline bulaşmıştır
KILIÇDAROĞLU'NUN GÖRÜŞÜNÜ YANSITAN KARİKATÜR
Sabah gazetesi karikatüristi Salih Memecan da dün çizdiği karikatürle Cumhuriyet Halk Partisi ve liderinin Suriye'ye bakış açısını yansıttı:
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA