• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kedi Gezdirme Tasması Vitaminleri ve Diğer Ürünleri Kuryemama Üzerinden Sipariş Veriniz
07 Şubat 2022 Pazartesi 22:08

Kedi Gezdirme Tasması Vitaminleri ve Diğer Ürünleri Kuryemama Üzerinden Sipariş Veriniz

Kedi Gezdirme Tasması Vitaminleri ve Diğer Ürünleri Kuryemama Üzerinden Sipariş Veriniz

 

Kediler çok narin canlılardır. Bu sebeple ise evlerinde kedi besleyen pek çok insan bulunmaktadır. Evde kedi beslerken birtakım ürünler gerekebilmektedir. Bunların başında kedi kumları, kedi tuvaleti, kedi vitaminleri, kedi mamaları, kedi tasmaları gelmektedir. Bu ürünlerin her biri ise farklı şekilde üretilmekte ve farklı markaların adını taşımaktadır. Bu sebeple kalitelerde de farklılık görülmektedir. Kedi gezdirme tasması kedilerin boynunu rahatsız etmemesi gerekmektedir. Kedilerde tasma kullanımının temel sebebi ise çok hareketli olabilen canlılar oldukları için kaybolmaması amacıyladır. Vitaminler ise kedilerin gelişimi için önemlidir. Bunun gibi pek çok eşya kedilerin temel ihtiyaçları listesinde yer almaktadır.

Kedi Gezdirme Tasması

Kedi gezdirme tasması köpekler için kullanılanlardan bir nebze farklıdır. Zira kedi gezdirme tasmaları yalnızca boyuna değil genellikle gövdeye giydirilir şekilde üretilmektedir. Bu sebeple ise boğaz kısmına zarar vermemektedir. Ayrıca kedi gezdirme tasmaları sayesinde gezdirme sırasında kedilerin gidebileceği tehlikeli yerlerinde önü kesilmiş olacaktır. Bu sayede gönül rahatlığı ile dışarı çıkarak kediyi gezdirme imkanı sağlamaktadır.

Kedilerin hareketli olması onların sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sürekli evde duran kedilerde birtakım rahatsızlıklar oluşabilecektir. Ayrıca kedi sahiplerinin işi çıktığında bu canlıları evde tek bırakmak yerine dışarı çıkarmak isteyebilmektedir. Bu gibi durumlarda kedilerin tasması olmadığı zaman çok çabuk başka şeylere odaklanarak elinizden kaçabilecektir. Bu durum kedi sahiplerinin asla istemeyeceği bir olgudur. Ayrıca kediler bir anda ani hareketler ile tehlikeli bölgelere gidebilmektedir. Tüm bu sorunların önüne geçilmesi adına gezdirme tasmaları kişilere büyük kolaylık sağlamaktadır.

Kedi gezdirme tasmaları farklı şekilde ve farklı firmalar tarafından tasarlanarak alıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Bu sebeple fiyatlarda birtakım farklılıklar söz konusu olabilmektedir.

 

yatay-banner-13.jpg

Kedi Vitaminleri

Kedi vitamini kedilerin gelişimi ve sağlığı açısından oldukça önemlidir. Farklı işlevlere sahip kedi vitaminleri üretilmektedir. Bu ürünler toz olabileceği gibi farklı formlarda da üretilebilmektedir. Kedi vitaminleri yalnızca vücut gelişimi açısından üretilmemektedir. Ağız sağlığı için üretilen kedi vitaminleri de bulunmaktadır. Ayrıca kediler tüylerini yalayarak temizleyen canlılar oldukları için ve çok çabuk tüy döktükleri için ağız yolu ile tüylerin vücuda alınması söz konusu olabilmektedir. Bu gibi durumlarda ise bağırsaklarında birtakım sorunlar oluşabilmektedir.

Ayrıca tüyleri bağırsaklara toplanarak burada tıkanıklıklara da yol açabilmektedir. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için de bir takım vitamin takviyeleri kullanmak gerekmektedir. İşlevlerine göre farklı vitaminler söz konusu olduğu gibi markalarda da farklılıklar ön plana çıkmaktadır. Kedi vitaminlerinin kaliteli olması onların sağlığı açısından önemlidir. Bu sebeple vitamin kalitesi ve içeriği de büyük önem arz etmektedir.

Kedi vitaminlerinin fiyatları işlevlerine ve markalarına göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca fiyatları etkileyen bir diğer faktör ise bu vitaminlerin miktarı ve kalitesi olarak ön plana çıkmaktadır.

Kedi Ürünleri

Kediler için üretilen farklı pek çok ürün bulunmaktadır. Bunların her biri farklı işlevlere cevap verecek şekildedir. Kedi ürünleri arasında en çok tercih edilenler arasında mamalar yer almaktadır. Mamalar farklı içerikler ile üretilmekte ve bazı vitaminler içermektedir. Bunların her biri ürüne göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca kedi ürünlerinden en sık tercih edilen bir başka çeşit ise kedi kumlarıdır. Evde beslenmekte olan kedilerin tuvalet eğitimi açısından bunlar önemlidir. Ayrıca kedi mama kapları da en sık tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Kediler ile ilgili tüm ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olmak için Kurye Mama sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA