• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız
23 Eylül 2010 Perşembe 15:21

Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız'

Konyaspor takımının golcü oyuncularından Thierry Tazemeta, geride kalan 5 haftaya bakıldığında kötü bir performans sergilemediklerini sadece şanssız maçlar yaşadıklarını belirtirken, Kardemir D.Ç.Kar

Konyaspor takımının  golcü oyuncularından Thierry Tazemeta, geride kalan 5 haftaya bakıldığında kötü bir performans sergilemediklerini sadece şanssız maçlar yaşadıklarını belirtirken, Kardemir D.Ç.Karabükspor  maçını kazanarak alınacak galibiyetle zorlu maçlar öncesinde moral bulmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in kaliteli maçlara sahne olduğunu ve takımların birbirlerini yenecek güce sahip olduğunu ifade eden oyuncu Thierry Tazemeta, "Kalan 5 haftaya bakıldığında yeni bir takım olmamızdan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı şanssız maçlar çıkardığımız bir gerçek. Kazanmamız gereken maçları yapılan basit hatalar nedeniyle puan kayıplarıyla kapatmak zorunda kaldık. Ama bakıldığında durumumuzun kötü olduğunu söyleyemeyiz. Yeni bir ekibiz ve eksiklerimizi her geçen gün daha aza indiriyoruz. 5 hafta sonunda 5 puan topladık. Puanlarımızı bu haftadan itibaren arttırarak üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Kardemir D.Ç.Karabükspor ile zorlu birmaça çıkacağız. Rakibimiz bize göre daha iyi durumda. Ama bizde sahamızda oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. İyi hazırlanıyoruz. Pazar günü sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak 3 puanı alacağımıza inanıyoruz. Takım olarak bunu başaracak gücümüz var. Karabükspor karşısında alacağımız 3 puan bize zorlu maçlar öncesinde büyük moral olacak" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA