• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kazandığımız için çok mutluyum
06 Nisan 2015 Pazartesi 08:03

"Kazandığımız için çok mutluyum"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin "Kazandığımız için çok mutluyum" dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında 17 maçta 17 puan topladıklarını, ikinci yarı ise 9 maçta 17 puana ulaştıklarını söyledi.

Son 5 haftada kazandıkları puanlarla alt sıralarla ilişkilerini kestiklerini dile getiren Kocaman, Trabzonspor maçının da kendilerine özgüven verdiğini ifade etti.

Kocaman, maç öncesi oyuncularıyla konuştukları şeyleri büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Ali Çamdalı sakatlandığı andan itibaren özellikle sahanın merkezinde sıkıntı yaşamaya başladık. Trabzonspor'da bunu iyi değerlendirdi. Arka arkaya çok net iki pozisyon buldu. Her şeyin doğru gittiği anda o pozisyonların gol olmaması bizim için şans oldu. İkinci yarı aynı düzende devam ettik. Rakip kaleye daha hızlı gitmeye başladık. Gol attıktan sonra Trabzonspor'un sahamıza gelmesine çok fazla izin vermedik. Kazandığımız için çok mutluyum." 

 

- Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe kafilesine yönelik düzenlenen saldırıyı kınadıklarını vurgulayarak, "Bu olay başından geçen tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Şoför arkadaşımızın acil olarak iyileşmesini diliyorum. Hepimizin çok üzüldüğünü bir kez daha belirtmek istiyorum. Bunun futbol adına hiç istemediğimiz bir olay olduğunun da altını çizmek istiyorum" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor maçından daha iyi olmalarına rağmen sonuca gidemediklerine dikkati çeken Yanal, şunları kaydetti:

"Çok rahatlıkla bulabileceğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Futbolun da adaleti bu. Eğer bunu yaparsanız rakip de girdiği bir pozisyonla cezasını kesiyor ve sonucu alıyor. Bugün en çok üzüldüğüm takımımızın gösterdiği bu performansla girdiği pozisyonları değerlendirememesi oldu. Bu sonuçları değerlendirseydik çok daha faklı bir yere gelebilirdik ancak üzgünüm."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA