• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kazada ölen 8 kişiye veda
04 Haziran 2012 Pazartesi 15:29

Kazada ölen 8 kişiye veda

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 8 kişi, ilçeye bağlı Kömüşini köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 8 kişi, ilçeye bağlı Kömüşini köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Kulu Devlet Hastanesi ve Ankara'daki morglardan alınan cenazeler, Kömüşini köyü ilköğretim okulu bahçesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazına, ölen kişilerin yakınları, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve İlhan Yerlikaya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 
     
-''Başka bir araç da çarpmış olabilir'' 
    
Kazada ölenlerden Yusuf Çevik'in dünürü Sadık Koyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çevik ailesi ile beraber köylerine, Ankara'dan ev temizliği için geldiklerini söyledi. Yusuf Çevik ve beraberindekilerin kendilerinden önce Ankara'ya hareket ettiklerini ifade eden Koyuncu, ''Biz de köydeki evimizde tadilat yapmak için hazırlanıyorduk. Tam bu sırada Yusuf'un kaza yaptığı haberi geldi. Hemen kaza yerine hareket ettim ve ortada yangın yeri gibi çok kötü bir durum vardı. Cenazeler çevreye savrulmuştu. Olay yerini ve aracı incelediğimde, Yusuf'un kullandığı araca daha önce başka bir aracın çarpmış olabileceğini düşündüm. Yoksa kendisi ağır vasıta şoförüydü, böyle bir kazayı nedensiz yere yapacağına ihtimal vermiyorum. Aracın sol stop lambasından ön kapıya kadar kırmızı bir boya var. Bu da şüphelerimizi artırıyor'' dedi. 
     
-''Terör saldırısına maruz kalmıştı''- 
     
''Ocak tamamen sönüyordu, tek tesellimiz 9 yaşındaki Murtaza'nın hayatta kalması, ona seviniyoruz'' diyen Koyuncu, ''Acımız çok büyük. Bir de kazada hayatını kaybedenlerden Yusuf Çevik'in yeğeni, Kızey Çevik'in ise oğlu Üzeyir de Şırnak'ta askerdi. Ayrıca Yusuf Çevik, bir yıl önce anjiyo olmuştu. Daha önce de Irak'ta şoförlük yaparken terör saldırısına maruz kalmıştı'' diye konuştu. Askerde olan ve kazanın haber verildiği Üzeyir Çevik'in, Konya'ya gelmek üzere Şırnak'tan yola çıktığı ancak cenaze törenine yetişemediği öğrenildi. 
    
-Kaza- 
     
Dün akşam saatlerinde Yusuf Çevik'in kullandığı 06 LM 487 plakalı hafif ticari araç, Ankara-Kulu karayolu TŞOF Tesisleri yakınlarında karşı şeride geçerek, semazenleri taşıyan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpışmıştı. Kazada 8 kişi ölmüş, 6 kişi de yaralanmıştı. AA
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA