• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayseri Erciyesspor ile 3.randevu
31 Ağustos 2009 Pazartesi 17:13

Kayseri Erciyesspor ile 3.randevu

Konyaspor, Bank Asya 1. Ligde kendi evindeki Erciyesspor'u konuk edecek.
Konyaspor, Bank Asya 1.Lig’in 2.haftasında bugün konuk edeceği Kayseri Erciyesspor ile 2007-2007 sezonunda Turkcell Süper Lig’de iki kez karşı karşıya geldi.. Konyaspor, rakibi ile oynadığı maçlardan 4 Kasım 2006’da Kayseri’de oynanan mücadeleyi 2-1 kazanırken, 21 Nisan 2007’de Konya’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.
 
Geçen yıl kötü bir lig sınavı vererek Süper Lig'den düşen Konyaspor, Bank Asya 1. Ligi'nde şampiyonluk hedefliyor. Geçen hafta, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda yenen yeşil-beyazlılar bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet kovalayacak.
 
 1. Lig'in ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenen Konyaspor, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Konyaspor'da herhangi bir sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı takımın genç yeteneklerinden Görkem Görk, yeni kurulan takımlar açısından sezona iyi başlamanın ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olursa olsun zor ve stresli olduğunu söyledi. Takım olarak iyi bir durumda olduklarını ifade eden Görk, seyircilerin vereceği destekle Erciyesspor'u mutlaka yeneceklerini belirtti. Genç futbolcu şöyle konuştu; "Geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek lige galibiyetle başladık. Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Seyircimizin önünde ilk maçımızı Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Tek düşüncemiz kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Her takım sahaya elinden gelenin en iyisini yapmak için çıkıyor." dedi.
 
 Bugün oynanacak olan zorlu 90 için Konyaspor yönetimi, yeşil-beyazlı ekibe gönül vermiş, yürek vermiş taraftarlardan destek bekliyor. Konyaspor'un bugün seyirciden daha çok taraftara ihtiyacının olduğunu söyleyen Konyaspor Yönetimi, "Bank Asya Ligi'ne Gaziantep Büyükşehir Belediye galibiyetiyle başladık. Galibiyet serimizin devam etmesi için bugün oynanacak olan Kayseri Erciyes maçını kazanmak istiyoruz. Dolayısıyla da bu maçta futbolcularımız sorumlulukları ne kadar fazla ise taraftarlarımızın da aynı sorumluluğu var. Bunun için de bugün maçı kazanmak istiyoruz, bunu da taraftarlarımızın desteği ile gerçekleştireceğiz."

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA