• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymakam Atilla veda ediyor
14 Eylül 2011 Çarşamba 17:42

Kaymakam Atilla veda ediyor

2006 yılından beri Beyşehir Kaymakamlığı görevini yürüten Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla önümüzdeki günlerde Beyşehire veda ediyor.

2006 yılından beri Beyşehir Kaymakamlığı görevini yürütenBeyşehir Kaymakamı Cumali Atilla önümüzdeki günlerde Beyşehir’e veda ediyor.Yeni görev yeri olan Etimesgut’a gitmeden önce ziyaretlerini sürdüren KaymakamAtilla, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı da makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Beyşehir’e övgüler yağdıran KaymakamCumali Atilla 21 yıllık meslek hayatımın en huzurlu günlerini Beyşehir’deyaşadım dedi. Beyşehir’e tayin isterken Beyşehirle ilgili hiçbir önbilgisiolmamasına rağmen tek tercihle Beyşehir’e geldiğini bundan da son derece memnunolduğunu söyleyen Kaymakam Atilla; “Beyşehir’de çok güzel anılarımızdostluklarımız var. Tayinimiz çıktı gidiyoruz ancak bu Beyşehir’le olanbağımızı koparacağımız anlamına gelmez. Yine Beyşehir’e gelip gideceğiz” dedi.

Ziyaret sırasında Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ile çokgüzel bir çalışma süreci geçirdiklerini ifade eden Başkan Taşcı; “2.5 yıl İlGenel Meclisi üyesi,iki buçuk yılda Belediye Başkanı olarak Kaymakam bey ilebirlikte çalıştık. Kendisi Beyşehir için büyük bir şanstı. Görev süresiiçerisinde ilçemize yapmış olduğu değerli katkılardan dolayı kendisine teşekkürediyor, yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA