• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayıp çocuk ağılda uyurken bulundu
29 Temmuz 2015 Çarşamba 09:48

Kayıp çocuk ağılda uyurken bulundu

Kırklareli'de kendisinden 6 saat haber alınamayan 13 yaşındaki çocuk AFAD ekiplerince ağılda uyurken bulundu.

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde, kendisinden 6 saat haber alınamayan ve kaybolduğundan endişe edilen 13 yaşındaki çocuk ağılda uyurken bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kocayazı köyünde babası Selami Kerdel ile hayvan otlatmaya giden Hüseyin Kerdel, bir süre sonra gözden kayboldu.

Baba Kerdel, bölgede bir saat arama yapmasına karşın oğlunu bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerinin de haber vermesi üzerine köye gelen Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgede çalışma yaptı. AFAD ekipleri, yaklaşık 6 saatlik çalışma sonucu Kerdel'i Dermendere mevkisindeki ağılda uyurken buldu.

Kerdel, Kofçaz Kaymakamı Abdullah Şahin ve AFAD Müdürü Muhsin Özer tarafından ailesine teslim edildi.

Muhsin Özer, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğu 6 saatlik çalışma sonucu bulduklarını belirterek, "Çok şükür korkulan olmadı. Umarım bundan sonra da bu tür olaylar yaşanmaz. Çok mutluyuz. Ağılda uyurken bulduğumuz çocuğu ailesine teslim ettik" diye konuştu.

Baba Kerdel de oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, sıcak havadan bunalıp ağılda uyuyan çocuğuna sağ salim kavuştuğunu söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA