• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayınbiraderi tarafından öldürüldü
13 Eylül 2010 Pazartesi 10:30

Kayınbiraderi tarafından öldürüldü

Konya'da bayram ziyaretine gittiği babasının evinden geç dönen karısını dövdüğü iddiasıyla kayınbiraderi tarafından göğsünden bıçaklandıktan sonra
Konya'da bayram ziyaretine gittiği babasının evinden geç dönen karısını dövdüğü iddiasıyla kayınbiraderi tarafından göğsünden bıçaklandıktan sonra ağır yaralı olarak polis tarafından hastaneye yetiştirilen kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Hakkı Ç, bayram ziyareti için gittiği babasının evinden geç dönen eşi Hatice Ç ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşini dövdüğü iddia edilen Hakkı Ç, kendisine müdahale eden amcasının oğlu aynı zamanda kayınbiraderi olan Mahir Ç.'yi kalçasından bıçakladı. Yaralanan Mahir Ç.'de kendisini bıçaklayan eniştesi Hakkı Ç'yi göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden şahıs, olay yerinden geçen polisler tarafından ekip aracıyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alındıktan sonra Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan şahıs iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yaralı olarak kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan ve adliyeye sevk edilen şüpheli Mahir Ç.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA