• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaybolan zihinsel engelli oğlunu arıyor
24 Temmuz 2012 Salı 13:54

Kaybolan zihinsel engelli oğlunu arıyor

Şanlıurfadan Konyaya çalışmaya gelen 13 çocuk babası tarım işçisi Halil Doğan, 4 gün önce Çeltik ilçesinde kaybolan zihinsel engelli oğlunu kapı kapı dolaşıp arıyor.
Şanlıurfa’dan Konya’ya çalışmaya gelen 13 çocuk babası tarım işçisi Halil Doğan, 4 gün önce Çeltik ilçesinde kaybolan zihinsel engelli oğlunu kapı kapı dolaşıp arıyor.
Şanlıurfa’dan Konya’ya 2,5 ay önce çalışmaya gelen tarım işçisi Halil Doğan, çocuklarıyla birlikte Çeltik ilçesinde çalışmaya başladı. 4 gün önce tarlaya işe giden Baba Doğan, konuşma ve zihinsel engelli oğlu Mehmet Doğan’ı çadırda bıraktı. Akşam çadıra döndüğünde oğlunu yerinde bulamayan baba Doğan ve oğulları, jandarmaya durumu bildirdi. İki gün önce Yunak ve Kadınhanı ilçelerinde görüldüğü belirtilen Mehmet Doğan’ın bulunması için baba ve oğulları köy köy gezmeye devam ediyor. Bugün de Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’ne başvuran baba Doğan, “Oğlumu gören duyan yardım etsin, polise haber versin” dedi.
Kendisinin oğlunu günlerdir aradığını belirten Baba Doğan, “Biz tarım işçisiyiz, bu aylarda Konya’ya gelir tarlada çalışırız. Oğlumuzu da çadırda bırakıp gitmiştik, kayboldu. Oğlum duyar ama konuşamaz aynı zamanda zihinsel engelli yardım” edin şeklinde konuştu. Mehmet'in ağabeyi İbrahim Doğan'da, gören ve yerini bilenlerden yardım istedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA