• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayadan Anadolu Ülkücüler Platformu açıklaması
12 Haziran 2012 Salı 11:51

Kaya'dan Anadolu Ülkücüler Platformu açıklaması

Son günlerde Anadolu Ülkücüler Platformu adı altında kurulan oluşum, çeşitli açıklamalar ve bildiriler yayınlayarak, Devlet Bahçeli ve ekibini eleştirmişlerdi.
Son günlerde Anadolu Ülkücüler Platformu adı altında kurulan oluşum, çeşitli açıklamalar ve bildiriler yayınlayarak, Devlet Bahçeli ve ekibini eleştirmişlerdi. Bu platformun ortaya çıkmasıyla MHP Konya İl Başkanlığı'nın da bu platformu desteklediği ve aynı doğrultuda yola çıktıklarıyla ilgili haberler ve yorumlar gündeme gelmişti. Bu yorumlara karşılıksız kalmayan MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya, çeşitli açıklamalarda bulundu. Hasan Kaya'nın açıklaması şöyle:

Son günlerde Anadolu Ülkücüler Platformu adı altında basın yayın organları ile internet sitelerine bazı açıklamalar yapılmaktadır.  Anadolu Ülkücüler Platformu oluşumunun yapmış olduğu açıklamaların yer aldığı internet sitelerinde bahsi geçen oluşum ile il teşkilatımız arasında bağlantı olduğu yönünde yorumlar yapılmaktadır. Bu sebeple il başkanlığımızca konu ile ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur. Anadolu Ülkücüler Platformu adı altındaki grup ve kişiler ile MHP Konya İl Başkanlığımız arasında hiçbir bağlantı bulunmamaktadır. Anadolu Ülkücüler Platformu adı altında yapılan basın açıklamalarında ileri sürülen görüşler MHP Konya İl Başkanlığımız tarafından kabul edilmemektedir. MHP Konya İl Yönetimi bir gönül seferberliği başlatarak ülkücü camiada birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. Anadolu Ülkücüler Platformu isimli oluşumun yapmış olduğu açıklamalar amaçlarımıza ve başlatmış olduğumuz gönül seferberliğinin ruhuna aykırıdır. Yapılan açıklamalar camiada daha derin ayrışmalara sebebiyet verecektir.  MHP Konya İl Yönetimi teşkilat hiyerarşisi gereğince MHP genel merkezinin ve sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olup MHP genel merkezinin politikaları ve talimatları doğrultusunda siyasi faaliyetlerini sürdürmektedir. MHP Konya İl Başkanlığımız ülkücü camiada ayrışmalara ve kavgalara sebep olacak her türlü tavır ve oluşumun karşısındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA